Második babámat várom.35 hetes terhes vagyok. Lenne pár kérdésem ha esetleg valaki volt hasonló helyzetben! Segítene nekem?
Valahogy az egész terhességem más mint az első. Sokkal jobban érzi a testem a változásokat. Most félek egy picit nehogy a 37. hét előtt beinduljon a szülés. Tudom már elég érett, de azért mégis jobb ha minél tovább a pocakomban van :)
Egész végig savam volt nem tudtam enni. Viszont 4 napja szerintem lejjebb ment a hasam mert újra van étvágyam. Kb. egy időbe ezzel beindult a "fészekrakó" ösztönöm is. Sokkal aktívabb vagyok, két napja picit lágyabb és több a széklet (pedig nem eszek olyat), sokat fáj körbe a derekam, hüvelyem meg a végbelemet is nyomja sokszor a babóca, jósló fájások eddig is előfordultak, de tegnap este kb. 1 órán keresztül ismétlődött.
Hasonló tapasztalatok? Vajon közel lehet a szülés?? Mindenhol azt olvasni ezekre a tünetekre, hogy akkor már sok nincsen, de hátha van aki megcáfolja ezt nekem :)
Jó volt ezt olvasni :)
Lehet csak a közelgő erős front okozza ezeket a tüneteket nálam!!
Köszönöm a válaszodat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!