Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt vettem érszre hogy egy...

Azt vettem érszre hogy egy kevés víz szerű valami a folyáshoz hasonló folyásom van! De nem a magzat víz szivárog ugye?

Figyelt kérdés
eddig is volt elég sok folyásom ami elég sűrű fehér volt! feszül a hasam egy kicsit! gond van?!

2012. okt. 15. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy hanyadik hétben vagy, megírnád? Köszi!
2012. okt. 15. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Tényleg nem mindegy. :) Mondjuk nekem állandóan volt ilyen folyásom és nem is kis mennyiségben! Azóta hordok rendszeresen tisztasági betétet. A szülésem után sem múlt el. :) Nehéz így látatlanul eldönteni, hogy folyás vagy magzatvízszivárgás. Nem lenne jobb ha megmutatnád magad valakinek? Mennyire fáj a hasad? Ezeket azért jó lenne tudni.
2012. okt. 15. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
34. hétben vagyok, nekem is ilyen van már vagy 2 hete, gondolom, ez ilyenkor normális.
2012. okt. 15. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem vagy benne biztos hogy magzatvíz-e, menj be az ügyeletre!

Kolléganőmnek 26 hetes terhesen folyt el a magzatvize!!!

2012. okt. 15. 19:12
 5/10 A kérdező kommentje:
21hetes vagyok! a baba rendesen mozog és a hasfájas is inkább a méh tágulásához hasonlít! bár ma a párom is és az anyukám is nézte a hasam hogy megváltozott az alakja szerintük fordult a baba! a folyás pedig víz szerű nagyon kevés mennyiségű csak furi az eddigiekhez képest! akkor most ez mi lehet?!
2012. okt. 15. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Akár a magzatvíz is szivároghat! Hívd fel az orvosodat és beszélj vele mindenképp! Nekem ugyan csak a 39. héten kezdett szivárogni a vizem, de olyan érzés volt mintha csak "izzadnék" odalent... kiderült, hogy a magzatvíz és mehettünk szülni! Inkább doki feleslegesen mint későn...
2012. okt. 15. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:

ez csak sima vizes folyás lesz.

sok kismamának van ilyen,ne addódj

2012. okt. 15. 19:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Remélem, már orvosnál vagy. Nekem az első terhességemnél a 31. héten kezdett szivárogni... Sokáig az orvosok sem voltak biztosak benne, hogy az... Nem kellenek népi praktikák, zsepi és társai, irány az orvos. Annak köszönhetem a babám életét, hogy nem vártam anno!
2012. okt. 15. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 11 hétben járok.Nekem az elejétől fogva van ilyen.
2012. okt. 16. 09:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem tegnap kicsit bepánikoltam! Nem voltam dokinál vártam a reggelt! Hát istennek egész éjjel ficánkolt a baba! Azóta nem volt ilyen folyás ha történik valami délig azonnal megyek orvoshoz!
2012. okt. 16. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!