Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen láthatok kis alhasi...

7 hetesen láthatok kis alhasi "növekedést"? Mintha kicsit poccadtabb lenne a szokotthoz képest. Valakinél hasonló tapasztalat?

Figyelt kérdés
Elég gyakori az alhasi diszkomfort is, feszülünk rendesen, gondolom a növekedés miatt.
2012. okt. 24. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem ez még a puffadás lesz.

de ha nem első baba, akkor már lehet a poci növekszik :)

2012. okt. 24. 20:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem érzek puffadást! Első baba lesz!
2012. okt. 24. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez még csak puffadás.

Gratulálok a babához :-)

37+5 hkm

2012. okt. 24. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:

a diszkonfort érzet meg a feszülés lehet a puffadástól. ez nem olyan puffadás érzés, mint a szelektől érzett, hanem ahogy leírtad.

de minden nő más, lehet tényleg már a pocakod. reggel is ilyen vagy estére nagyobb? ha reggel is ekkora, akkor bizony nő, ha nem akkor ténylegesen puffadásról beszélünk.

2012. okt. 24. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem puffadás. Nekem is volt. Mindig ráfogták nekem is puffadásra, mégis hétről hétre nagyobb lett csak. Sosem lett kisebb és nem is állt meg a növésben :) Első baba nekem is. Viszont ha felpuffadsz majd, akkor 2x akkora lesz :) De azt érezni fogod.
2012. okt. 24. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Az azért azt az orvosilag nem elhanyagolható tényt ne zárjuk ki,hogy a méh 7 hetes még bőven a szeméremcsont alatt van, tehát max. a puffadás látszik.

Kivéve ha valaki keveri a szeméremdombot a hasával!

2012. okt. 25. 05:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Az egyik terhességi hormon hatására az alhas izmai ernyedtebbek lesznek mint általában,az embrió védelme miatt.Emiatt van akinél tényleg "látható" a pocak,hiába az még nem az a pocak! :) Én is tapasztaltam,és nálam is látszódott.A puffadás az egész más,és az nem csak a köldök alatt volt,legalábbis nekem.
2012. okt. 25. 09:08
 8/10 anonim ***** válasza:

ma 05:11

Szerintem nincs az a hülye ember aki a 2-t összekeveri!

2012. okt. 25. 19:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
2012. okt. 27. 07:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem puffadás, nekem is látszott. A kollégáim utólag mondták, hogy kb.8 hetesen már látták rajtam. Valószínűleg nem lesz pici pocakod :) Kellemes babavárást.
2012. okt. 31. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!