Hasonló tapasztalat valakinek?
Tudomásom szerint semmi baja nem lesz attól, hogy megfáztál.
Azért a lázat csillapítsd, ha felmegy.
És ha aggódsz, irány a doki!!
Szia én most kezdtem a 7. hetet, dec 7-én jött meg utoljára, nagyon beteg voltam 30-án 31-én és elsején is, de csak 2-án mentem orvoshoz, akkor már 1 nappal voltam a nem várt előtt, nem akartam elsején tesztelni, hogy ne teszteljek egész évben, de amikor a doki felírta a durva erős antibiotikumot, mielőtt bevettem volna teszteltem, ami pozitív lett, felhívtam a dokit, behívtak vérvételre, azóta volt még egy vérvétel a héten és két ultrahang... Különben sokan lebetegednek ilyenkor, mert az immunrendszerünk mással van elfoglalva :) Ezért ez egy elég tipikus jel :) Szóval én nem szedtem be semmilyen gyógyszert végül,,, csak mézes tea , stodal szirup és jó házi hús leves és sok pihenés...
Amúgy én éppen ma is voltam vérvételen mert lila foltok lettek a lábamon, (anyukámnak is volt ilyen érfal gyengeség re utal) ezért sürgősen adtak vérhigító injekciót amit mától magamnak kell itthon beadni..
Szóval igen fontos az orvosi felügyelet már ebben a korai szakaszban is, mert annyi minden történhet, ez még nagyon bizonytalan időszak :)
Sok sikert és Gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!