Hat hetes terhes vagyok, párom szeretné ha megtartanánk de én nem, mivel rossz anyagi körülmények között élünk. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni a párom e miatt.
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 07:01
41/123 anonim válasza:
És anyád mit szól hozzá? Nem hiszem, hogy az ő házába akkor viszel haza egy gyereket amikor csak akarsz....
42/123 anonim válasza:
Aki nullára gyereket vállal az felelőtlen, és majd várja a sült galambot! Védekezni nem tudsz, ahogy látszik gondolkozni se nagyon! Majd amikor ordít a gyerek, mert nincs kaja, meg pelenka akkor majd nézhetsz okoska!
43/123 anonim válasza:
De miért akarnál gyereket, ha nem tudsz neki mindent megadni?
Minden alatt nem a luxus dolgokat értem, hanem az alapot.
A férjed szava semmit nem ér, a tetteiben kell keresni a választ. És már van két gyereke. Mennyi az esélye, hogy ez a gyerek érdekelni fogja?
44/123 A kérdező kommentje:
Anyám örül a gyereknek és már 24 évesen ideje lenne szülnöm. Nem a párom hibája, hogy a gyerekeivel nem tarthatja a kapcsolatot.
2013. jún. 22. 09:58
45/123 anonim válasza:
24 évesen ideje? Akkor lenne ideje, ha lenne lakásotok, fix munkahelyetek és az ALAPOKAT meg tudjátok adni a gyereknek! Nem anyád nyakára szülni, ki tennélek az utcára, ha ilyen hülye gyerekem lenne!
46/123 anonim válasza:
A párod mindent megtesz, hogy megtartsd? Van már 2 gyereke, de gyerektartást se tud fizetni, akkor a tiéteket miből tartja el? Találkoztam pár ilyen szuper pasival, a duma az megy nekik.Igen szerencsére én mindent meg tudok adni a gyerekemnek, de vártunk is vele, amIg mindenünk meglett. Tényleg rossz elvetetni, de megszülni és szenvedni hagyni még rosszabb.Egy gyerek nagyon sok pénzbe van, apuka se biztos, hogy gyesre tud menni, ha anyatejes a pici, a másik fele, hogy miért nem ő megy el dolgozni?
47/123 anonim válasza:
És miért nem tarthatja a másik 2 gyerekkel a kapcsolatot? Azért ha akarná igazán, akkor tarthatná.
48/123 A kérdező kommentje:
Azért nem tud dolgozni mert beteg! A két gyereke már 19 és 24 évesek, ezért nem fizet gyerektartást.
2013. jún. 22. 10:05
49/123 anonim válasza:
Ja... beteg? Beteg tartani a kapcsolatot a gyerekeivel? Veled is ugyanez lesz. Majd ott állsz a gyerekkel, egyedül.
Ekkora gyerekek mellett hány éves?
50/123 anonim válasza:
Most komolyan egy öreg beteg embernek akarsz gyereket szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!