Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok. Mindez...

Aliz 28 kérdése:

6 hetes terhes vagyok. Mindez idáig rossz volt a közérzetem, de most egyik pillanatról a másikra elmúlt. Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
Délben alig tudtam megenni az ebédet, délután pedig már nagyon jól voltam. Ráadásul néha-néha érzek egy kis görcsölést a hasamban, mintha meg akarna jönni. Remélem nem a felszívódás kezdődött meg! (Duphaston-t, és Utrogestan-t kell szednem, mert már 19 hetesen elveszítettünk egy kis babát.) Voltak valakinek hasonló tünetei? Ugye ez nem jelent semmi rosszat? Csak a baba egy picit felment a rosszullétektől? Most minden apró jelre be vagyok egy picit rezelve! Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 4. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ugyan igy voltam 6-hetesen a tünetek egyik naprol a másikra eltüntek és sajnos én elvetéltem :( Adja az isten hogy ez veled ne történjen meg.
2013. jún. 4. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
A tünetek jönnek és mennek! Ne aggódj, most minden rendben lesz!
2013. jún. 4. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is múltak a tüneteim 6-7 hetesen, 10 hetesen derült ki, hogy elhalt a babám:( De ez nem törvényszerű, csak azt gondolom, ilyen korai terhességnél inkább kezdődni szoktak a tünetek, nem elmúlni. Ha aggódsz, menj vissza UH-ra!
2013. jún. 5. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!