Alig vagyok 4 hetes terhes és reggelre elmúlt a mellfájdalom, lehet baj?
Figyelt kérdés
Reggelre viszont szépen erősödött előző naphoz képest a második csíkom. A hasam is görcsölget. Viszont a mellem mára egyáltalán nem fáj! Most mi van?!2013. jan. 14. 08:17
1/5 anonim válasza:
Örülj neki :) Nyugi, a terhesség tüneteinek nem kell óramű pontossággal működni. Minden rendben van.
2/5 anonim válasza:
nem törvényszerű,hogy mindig és egyfolytában fájnia kell a mellednek. az elsőnél nekem egyáltalán nem fájt,a 2.nál meg csak a legelején és később elmúlt.
sőt a hasad sem fog mindig görcsölgetni,hányinger és rosszullét sincs mindenkinél..
3/5 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a tünetem :) 4+3 hetes vagyok :) 2.baba ha rémisztőek a göcsök akkor nyugodtan vegyél be magne B6 vitamint én is szedek nap 3-4 szemet a lányommal is szedtem napi 3*2 :) Akkor még neked is mostanában kellett volna csak megjönnie?? szerintem ez is okozza a görcsöket,hogy elméletben menses idő van. Mikor mész dokihoz?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Ő már a 3. gyerkőcöm lesz, de még mindig úgy izgulok, mintha az első lenne... :)
Remélem minden rendben lesz!
Kedves Utolsó, gratulálok Neked! Még két nap lenne a nemvártig. Nem elviselhetetlenek a görcsök, azzal nincs baj, arra emlékszem az előző gyerekeimnél, hogy természetesek. Csak a megszűnő mellfájdalom idegesít!
2013. jan. 14. 16:10
5/5 anonim válasza:
3 vagyok. Akkor neked is nagyon korán kimutatta a teszt..? Nekem is őt most 2 nappal nemvárt előtt délutáni vizeletből erős pozitívan a lányomat meg nemvárt előtt 4 nappal. Viszont most tudom hogy nem középidőben volt pém 29.-én kellett volna lennie és katikor volt. Mosz a cicim nekem sem fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!