Hat hetes terhes vagyok, párom szeretné ha megtartanánk de én nem, mivel rossz anyagi körülmények között élünk. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni a párom e miatt.

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 07:01
 81/123 anonim ***** válasza:
98%
Ne nevettess kérlek. Nekem édesanyám most halt meg 1 hónapja, én se vagyok jól lelkileg de mégsem fogom ott hagyni a munkám mert sajnos az élet nem áll meg akármilyen szörnyűség történik az emberrel. Ha meg ennyire nem tud dolgozni, ne akarjon gyereket a semmire.
2013. jún. 22. 12:57
 82/123 anonim ***** válasza:
68%

Igen Kérdező (#79), tökéletes válasz, és igen, sajnos van ilyen. Viszont az embernek kell, hogy legyen annyi önkritikája ebben a helyzetben, hogy addig pont nem vállal fel egy gyereket, amíg teljesen helyre nem jönnek az idegei, mert bizony az még a nagyon ép idegzetűek idegeit is össze bírja kuszálni, és egy gyerek mellett nem roppanhatsz össze, nem válhatsz türelmetlenné, stb.

Tudod, nem azzal van baj alapban, hogy valaki beteg - majd meggyógyul - hanem azzakl, hogy törött lábbal sem vállal be senki egy balett-előadást, hanem önmérsékletet gyakorol, és megvárja, amíg teljesen helyre jön, és terhelhető a lába. Mert a dolognak nem szabad úgy működnie, hogy "kipróbálom, azt ha nem megy, legfeljebb pár hét után feladom"...

2013. jún. 22. 13:01
 83/123 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy mi készítette így ki és kész, nem várom el, hogy ilyen állapotban dolgozzon.
2013. jún. 22. 13:01
 84/123 anonim ***** válasza:
89%
De ha nem dolgozik, akkor hova szülsz neki gyereket? Ha éjjel felkel a baba sírva, akkor szerinted rá ez hogy fog hatni? Már most is tönkre vannak az idegei, de még odaszülnél egy síró gyereket... A SEMMIRE. Tényleg mielőtt valakit szülni engednének, meg kéne nézni, milyen körülmények közé születne a baba...
2013. jún. 22. 13:07
 85/123 anonim ***** válasza:
90%
Jót fog tenni az idegeinek egy ordító baba!
2013. jún. 22. 13:08
 86/123 A kérdező kommentje:
Nagyon jó helyre kerülne a baba, mindene meglenne lenne segítség. A párom jár orvoshoz aki azt mondta, hogy pár kezelés és meggyógyul, már gyógyszer sem kell neki.
2013. jún. 22. 13:11
 87/123 anonim ***** válasza:
96%
Csak 2 normális szülője nem
2013. jún. 22. 13:13
 88/123 A kérdező kommentje:
Még van időm átgondolni, hogy megtartom e a babát. Hát nem sokat segítettetek inkább csak lenéztek. Szánni valók vagytok.
2013. jún. 22. 13:15
 89/123 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem neked se ártana egy gyógyszeres kezelés mert nem tudsz tisztán gondolkodni. "Meg lenne a segítség"... Örök életedben elvárnád, hogy más segítsen Téged, a párod és a gyereked??? Ahelyett, hogy egy normális család lennétek ahol a férfi a családfenntartó? Hogy lehet úgy szülni, hogy nem dolgozom se én se a párom és anyám nyakán élünk, ő tart el bennünket? Mert nekem semmim sincs az életben, 24 évesen anyám nyakán élek, neki szülöm a gyereket mert én csak gyest meg családit kapok. Igen, abból meg tudtok élni. Az ilyen felfogású embereket kilőném a Marsra....
 90/123 anonim ***** válasza:
80%
és ezért nem tud dolgozni? :D képzeld mindenkinek van vmi baja, nekem meghalt a nagymamám és édesanyám 1 hónapon belül, nagyon rossz lelkiállapotban voltam, de dolgozni akkor is muszáj. munkaundora van csak. egy 40 éves férfi, 2 gyerekkel, akikkel nem törődik, dolgozni nem akar, nem tud neked és a születendő gyereketeknek megfelelő körülményeket teremteni, ilyentől mi a sz@rt akarsz??

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!