Hat hetes terhes vagyok, párom szeretné ha megtartanánk
de én nem, mivel rossz anyagi körülmények között
élünk. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni a párom e
miatt.
De szép is, mikor ilyen pallérozott stílusú, veretes gondolatisággal megáldott úrinők egymásnak esnek!!! Egyik kutya, másik eb.
2013. jún. 22. 14:00
112/123 anonim válasza:
"neki már van kettő de sajnos a nevelésükben nem tudott részt vállalni"
A harmadikban sem fog, Ne félj, ellesztek.
2013. jún. 22. 14:03
113/123 anonim válasza:
Mit tegyél? Több mindent. Először is vetesd el a gyereket, de ne magadért, vagy a pasidért, hanem amiatt a szerencsétlen és ártatlan baba miatt. Másfelől hagyd ott az az idegbeteg embert, aki még azt sem tudja biztosítani neked, hogy normális családként működjetek. Harmadrészt legközelebb lehetőleg védekezz és ne legyél 24 éves létedre ennyire felelőtlen és önző.
2013. jún. 22. 14:07
114/123 anonim válasza:
Végigolvastam a kommenteket és sajnos nagyon jól szórakoztam. A legjobb a kérdező által privibe írt néhány idézet, ami megcsillogtatja észbeli képességeit is.
Hát hú, nem is tudok mit hozzáfűzni.....
2013. jún. 22. 14:21
115/123 anonim válasza:
Leírásod alapján, kedves kérdező, ostoba, és felelőtlen, megvezethető kislány vagy. Szerinted a gyerekedet érdekelni fogja, hogy min ment keresztül az apja? Elárul, nem. Őt az fogja első körben érdekelni, hogy éhes, nincs évszaknak megfelelő ruhája, mit ad isten, egy nevelőotthonban lakik 20admagával egy házban.
Szerintem más gikszer is volt az előző házasságában, mert ha tényleg olyan szuperapu volt, akkor a gyerekei nem szarnák le magasról!
2013. jún. 22. 14:35
116/123 anonim válasza:
17 éves lány vagyok, de a válaszokból meg amúgy is már most megtanultam, hogy én 30 éves korom előtt biztos nem akarok gyereket, inkább megalapozom az életet, mert én a 0-ra nem leszek hajlandó ráépíteni a sorsom. Szegény kérdező a dupla 0-ra fogja, az ő életét úgy teszi tönkre ahogy akarja, de másokét nem kéne. Szegény gyereke, ha lesz...
2013. jún. 22. 14:37
117/123 anonim válasza:
És a válaszadó harcias amazonoknak talán francia nevelőnőjük volt? Esetleg ők a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagjai?
2013. jún. 22. 14:43
118/123 anonim válasza:
Mi a párommal erős idegzettel, jó anyagiakkal rendelkezünk. Az én ördögfiókám szépen táncol az idegeinken, most van dackorszakban. Én a munkám során soha nem merültem le úgy idegileg, mint a fiamtól. Ezért nem bántásból, de egy ideggyenge embernek, főleg, hogy neki kéne nevelnie, eszembe nem jutna szülni.
2013. jún. 22. 15:04
119/123 anonim válasza:
Szerintem a válaszadók nagy többsége sokkal szánalmasabb, mint a kérdező.Jó lehet itt kiélni magatokat a GYK-n,gondolom, ettől érzitek magatokat okosnak és legyőzhetetlennek, hogy itt osztjátok az észt....
2013. jún. 22. 16:00
120/123 anonim válasza:
Az az orvos sem normális, aki megmondja, hogy pár kezelés, és oké lesz minden. Hacsak nem egy kókler. Azt hiszed, annak nem marad "nyoma"? Nem lesz minden vattacukor, szivárvány meg csillámpor.
Tapasztalatból mondom, nekem is van egy szép csokor mentális stikkem, a pszichológusom csak egy kérdésre nem tud válaszolni: hogy meddig kell még járnom hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!