Hat hetes terhes vagyok, párom szeretné ha megtartanánk de én nem, mivel rossz anyagi körülmények között élünk. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni a párom e miatt.
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 07:01
101/123 anonim válasza:
Dolgozol, de meddig? Aztán gondolnak egyet és úgy kiraknak a melóhelyedről, hogy csak na. Egy fizura meg amúgy sem érdemes alapozni, ha csak nem 400-500 ezret viszel haza havonta.
102/123 anonim válasza:
Nem lenne idegroncs azért mert addigra már túl kellett volna lépnie ezeken a dolgokon.. Úgyhogy ez valami nagyon friss dolog lehet. Tehát szinte nem is ismeritek egymást, anyáddal éltek hárman , a párod ingyenélő, nem dolgozik, és így akartok babát. Grat.
103/123 anonim válasza:
Utolsó. 400-500 ezret? Ilyen felfogással? Melyik cég alkalmazna egy idiótát ennyi pénzért?
104/123 anonim válasza:
Csillagom, még mindig nem rólam beszélünk. Nem én akarok gyereket úgy, hogy csak én dolgozom jobb esetben 60-70 ezerért meg anyám kap valamennyit. A párom meg 43 éves szegény idegösszeomlása van és nem tud dolgozni, de kettinteni tud, gyereket akar és ha nem szülök, elhagy. Anyámmal élünk hárman vagy majd négyen (előre sajnálom szegény picit...) kb 180 ezer forintból maximum. Szép kis életcél.
105/123 anonim válasza:
Rohaggy meg te g*ci!!!!!! - Na mi van? Nem unod?
Helyesírás nulla, te is :D
106/123 anonim válasza:
kettyinteni*. Utolsó ezt kinek szántad?
107/123 anonim válasza:
Kedves Kérdező írta ezt a két kedves üzenete privátban :)
108/123 anonim válasza:
Kívánom te genyó, hányadék, hogy azokon menj keresztül amiken ő te utolsó senkiházi f*sszopó tróger!!!!!!
Ki az az Ő? Saját magához beszél? Mondom én, hogy buta... Most már tényleg nagyon sajnálom szegény gyereket. S még hány ilyen van, belegondolni is szörnyű.
109/123 anonim válasza:
Biztos az idegroncs "férfi"ra gondolt :D
110/123 anonim válasza:
De nekem akkor se áll össze a kép. Ha ez egy több éves kapcsolat már rég el kellett volna felejtenie a volt nőcit. Szerintem a Kérdező az édesanyjával lakott, össze-szedte ezt a félnótás parazitát valahonnan aki előadta neki a hattyú halálát majd felcsinálta és még fenyegetőzik is. Szép kis love story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!