Hat hetes terhes vagyok, párom szeretné ha megtartanánk
de én nem, mivel rossz anyagi körülmények között
élünk. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni a párom e
miatt.
Felesleges utána olvasni a sok hülyeséget, amivel riogatják a nőket! Ha nincs saját lakásotok, a párod nem dolgozik, felelőtlenség megtartani egy babát! Nem elég megszülni, fel is kell normális körülmények között nevelni!
Ha emiatt elveszíted a párodat, akkor ne sajnáld. Ha megszülnéd a gyereket, akkor is elveszítenéd, mert nem tetszene neki a gyerekkel járó éjszakázás és sok költség.
2013. jún. 22. 07:39
Hat hetesen már szívhang is van! Elvetetni számomra gyilkosság. Persze ezt a döntést neked kell meghozni akármennyi hozzászólást olvasol itt.
Én csak olyan embereket ismerek akik megbánták az abortuszt. Lehet hogy könnyebb ùgy az élet, de lelkileg ez elég nagy teher lehet.
2013. jún. 22. 07:40
Kérdező, egyetértek a #6-os válaszadóval, egy gyerek érkezése még akkor is próbatétel a kapcsolatokban, ha mindketten akarják és a körülmények is elfogadhatóak, tehát nagyobb a sansza, hogy végülis egyedül maradsz a gyerekkel, mint annak, hogy az abortusz miatt legyen bármi is.
2013. jún. 22. 07:43
14/123 A kérdező kommentje:
Miért maradnék egyedül? A párom nagyon szeretné, neki már van kettő de sajnos a nevelésükben nem tudott részt vállalni mert külföldön dolgozott. Most is épp azon van, hogy munkát keressen csak előbb meg kell gyógyulnia. Szóval nem maradnék egyedül a gyerekkel...
"Szuper", hogy minden abortusz-ellenes válasz a 0-ra vam lepontozva.
Minek a kérdéskiírás, ha ùgyis elveteted?
Éljenek a karrierista, szingli nők. Pffff.
2013. jún. 22. 07:55
Mennyi álszent!
Ha a nagymama tette volna fe a kérdést, mindenki verné a tamtamot, hogy a fiatal pár költözzön el és éljen meg.
Viszont ha így van feltéve a kérdés, akkor nem baj, szüljön az anyukához, aztán etesse fénnyel!
2013. jún. 22. 07:58
Szerintem is felesleges utánaolvasni ! Ez a néma sikoly c. film,pedig egy hatásvadász dolog,ami nem feddi teljes mértékben a valóságot .Amikor egy nő odakerül,hogy elveteti a gyerekét,az a magzat,az még nem olyan fejlett ,még 12 hetesen sem !!!!Van az a körülmény,amikor nem a megtartás az ésszerű megoldás! Ez csak rátok tartozik ,ne ismeretlen emberek miatt dönts úgy,hogy lesz baba vagy sem ! Üljetek össze a pároddal és beszéljétek át pro/kontra ,ennek függvényében döntsetek!
2013. jún. 22. 08:04
A 11-es válaszoló leirta az igazat ,ott a pont nála !!!
2013. jún. 22. 08:05
"neki már van kettő de sajnos a nevelésükben nem tudott részt vállalni" - és szerinted Kérdező, annak a 2 gyereknek az anyja, amikor vállalták azt a 2 gyereket tudta előre, hogy egyedül fog maradni velük???
2013. jún. 22. 08:06
20/123 A kérdező kommentje:
A két gyerek anyja hagyta el a páromat egy másik pasiért, és mert az anyuka beleszólt. Engem a párom nem fog elhagyni esetleg akkor ha nem tartom meg a gyereket. Én megtartanám de nem tudom mi lesz utánna!?
Kapcsolódó kérdések: