Szerintetek önző voltam?
Figyelt kérdés
Szeptemberben született meg a kisfiam. 8 hetes terhes voltam vele mikor elmondtan az apjának hogy terhes vagyok. Ő felháborodott hogy miaz hogy terhes vagyok ő semmit sem akar tőlem főleg nem gyereket,és követelte hogy vetessük el,de én nem akartam semmiképp,mert ellenzem az abortuszt. Örökbe akartam adni a fiamat de mikor megmozdult bennem,úgy éreztem nemtudnám eldobni magamtól. Mire megszületett a fiam,lett egy párom aki a nevére vette és szereti imádja a fiamat ahogy énis. Amúgy a családom és a barátaim is az abortuszt javasolták vagy az örökbeadást és kiakadtak hogy megtartottam a fiamat. Nem is beszélnek velem azóta. A fiam biológiai apja sem jelentkezett azóta. De hallottam róla hogy engem ócsáról részegen és betépve hogy tönkretettem az életétmert sosem szeretett és a gyerekünket sem akarta és végtelenül önzőnek tart hogy nem azt tettem amit ő akart,és leszögezte hogy ha abortusz lett volna akkor sem maradt volna velem. Majdnem egy évig voltunk együtt. Nagyon szemétnek tartom magam emiatt és lelkiismeretfurdalásom van. Szerintetek is szemét voltam?2013. febr. 5. 20:36
71/77 anonim válasza:
Az a szemét és az veri át a másikat, aki a másik ismert akarata ellenére direkt teherbe esik (főleg, ha utána követelései vannak az apa felé)/ vagy ejti teherbe a párját, mert ilyet is hallottam. Aki véletlenül esik teherbe és vállalja a babát, akár az apa akarata ellenére, az nem szemét. Egyszerűen érző anya, ember, aki nem tudja/akarja megöletni a gyerekét... Semmit nem lehet a szemére vetni, mert helyesen cselekedett. Ha tudta, hogy a párja semmiképp nem akar gyereket és az mindent megtett annak érdekében, hogy ne legyen, akkor nem szép dolog követelőzni, de senki nem vetheti a szemére, hogy ő meg akarja tartani a babát.
72/77 A kérdező kommentje:
Nem vertem át. Meddőnek nyilvánitottak az orvosok a műtétem után. Látta a papírjaimat tisztában volt vele ezért nem védekeztünk. Nem számítottam rá h terhes leszek. Ő sem. Az lettem elmindtam neki közös megegyezéssel döntöttünk. Ügyvédnél papírt írtunk alá hogy nem követelünk semmitsem a másiktól. Én nem is követeltem. Se azt h nézze meg se azt h fizessen se azt h vegye a nevére stb. Lett egy párom aki a nevére vette neveljük ketten nemsoká összeházasodunk. Itt végződhetne happy and.del de az exem a múlt hónapba megkeresett hogy miért dobtam ki és látni akarja a fiát nevere akarja venni szeret és bocsássak meg neki. Én betartottam a megállapodásunkat de Ő nem. Na akkor én vagyok szemét??????
2013. jún. 23. 09:03
73/77 anonim válasza:
"követelte hogy vetessük el,de én nem akartam semmiképp,mert ellenzem az abortuszt. Örökbe akartam adni a fiamat de mikor megmozdult bennem,úgy éreztem nemtudnám eldobni magamtól."
....
"Nem számítottam rá h terhes leszek. Ő sem. Az lettem elmindtam neki közös megegyezéssel döntöttünk. "
(valamelyik szükségképp nem igaz... még mindig...)
74/77 A kérdező kommentje:
Higgy amit akarsz nemérdekel a fiamnak van rendes családja nem teneked kell élni az életünket nem teneked kell felnevelni a gyerekemet de nemis a genetikai apjának. Én nemakartam elvetetni ő meg nemakarta vállalni. Elváltak útjaink papiron megegyeztünk h nemfizet gyerektartást én meg nem követelem tőle. Igen megműtöttek meddő vtam ezt nemfogom neked bizonygatni. Mostis a korházba kell járnom mert méjnyakrákot diagnosztizáltak é kifognak pakolni. És nem lehet már több gyerekem. Ennyi. Örülök h van a fiam igaz énse akartam igazán gyereket néha irigy vagyok a gyerektelen nőkre de attól még örülök h van és nemfogom magamtól eldobni meg megölni mert az ilyenek mint te gusztustalan feregnek tartanak. A másik h nemértem hogy jön az ab az esélyegyenlőséghez mikor az én jogaimat akk senkise nézte ahogy most se. Én nem jognak tapasztaltam hanem kötelességnek és akk hol van s fene nagy feminizmus? Ja és mielőtt belekötnél amit privibe irtam h terhes vagyok nem terhes vtam hanem daganatom volt és van megint. Úgyhogy jólenne ha nem szapulnál hanem békén hagynál végre
2013. jún. 23. 12:24
75/77 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi ha nem vágnák a pofámba h szemét k.va vagyok meg ilyenek meg nem ugy allitanak be h csak es kizarolag en tehetek a terhessegemrol akk nem lennek irigy senkire meg csak ilyen kicsit sem elhetnem boldogan az eletemet es utalnam magamat. Megertem az ab on atesett es azt megbant noket sajnalom oket mert a kornyezetuk tette oket tonkre ami miatt erre adtak a fejuket. Na hol van az o dontesi joguk ha ok szivuk melyen nem akarjak az ab.ot?
2013. jún. 23. 12:31
76/77 A kérdező kommentje:
*és NEM utálnám magamat mielőtt belekötnél a hibába. Ja és az apja is ottvolt amikor a fiam elkészült de egyikünk se tervezte és nem féltünk mert a papirokon ott volt h nincs mitől és ezt nemfogom neked bizonygatni. Hagyjál engem békén szapulj és tegyél tönkre másokat ne engem!!!!!!!!!! Még igyis korrekt vtam hozzá annak ellenére h mindennek elhord de ha szted én hazug vok akk keresd meg és kérdezd meg tőle
2013. jún. 23. 12:50
77/77 A kérdező kommentje:
A kérdés eldőlt önző hazug gusztustalan féreg ri.anc k.va vagyok győzött a 66%os ugyis ezt akarta elérni. Több választ nemkérek kikészültem igyis megpróbálom a hibámat helyrehozni. Köszönöm
2013. jún. 23. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!