Szerintetek önző voltam?
Azért arról se feledkezzünk meg, hogy a kérdezőnek nem is lehetett volna gyermeke. Ez nem csak egy szimplán elszaladok egy abortuszra mert majd egy év múlva találok rendes palit akivel lesz babám dolog.
Azért tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, hogy egyikünk sem lett volna szívesen ebben a szituációban, hogy erről kelljen döntsön.
A másik, kérdező.. még neked van lelkiismeret furdalásod? Egy ilyen kretén miatt? Pont te írtad le, hogy neki a nők nem számítanak, sosem szeretett stb stb.. Mindezt saját magának köszönheti.
Ne abból induljunk ki, hogy ez a paraszt viselkedés a normális, mert ő a másik fél aki nem akart gyereket. Így senkinek sem szabadna viselkedni, hiszen emberek vagyunk.
Kérdező, amikor te úgy döntöttél, hogy akármilyen is ez a kapcsolat megtartod a babát, te is döntöttél, ő meg akkor döntött amikor rátok csapta az ajtót és a további döntése a pia, meg a drog. Gondolom nem te vetted és vitted neki, emiatt neked ne legyen rossz érzésed!
Neveld boldogságban a gyermeked a pároddal és engedd el az életed ezen részét, nehogy megmérgezze!
Kérdező ex párja semmi mást nem tett anno, mint a számára megmaradó két (számára) rossz lehetőségből választotta a kisebbik rosszat. (azt, hogy a kisebbiket, azt azért állítom majdnem biztosan, mert én anno a nagyobbikat, a "maradjunk együtt és próbáljuk meg" poklot választottam sajnos)
Most meg kompenzál ezerrel, hangemberkedik, és önpusztító életmódot folytat, mert valószínű, nem lát más lehetőséget, amivel megtalálhatná a saját lelki nyugalmát. Na neki, ha ő tenne fel kérdést, annak dacára nem tudnék semmi épeszű tanácsot adni, hogy magam is átmentem hasonlón, az igazság az, hogy ennek a problémának úgy tűnik, hogy számára nincs megoldása.
Nézd Kérdező, ez esetben javallom, olvasd el újra, mondjuk a #28-at, vagy a #30-at...
Persze kérdés, hogy mit vársz itt, önigazolást és vállon veregetést, vagy az ex párod problémájának a valódi magyarázatát, és valamiféle megoldási javaslatot... mert hát én az utóbbiakban tényleg tudok segíteni...
Persze bízhatod nyugodtan a sorsra is a dolgot, és elkerülheted a problémával való szembenézést... ahogy egyébként az én ex párom is tette. Csak hát ezt tiszta szívből nagyon nem javaslom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!