Szerintetek önző voltam?
"Az h ő azt h van vhol egy gyereke az az ő feladata a fejében lerendezni." - Kérdező, te nem rossz, vagy önző vagy, vagy semmi ilyesmi, egyszerűen nekem egyre inkább az jön le, hogy abszolút nem érted, mi zajlik ilyenkor egy exed-helyzetű férfiban, mi az, amitől rosszul érzi magát, és mi az, amit vagy le tud rendezni magában, vagy nem.
Tudod, van egy híres könyv, az a címe, hogy "Röpirat az öngyilkosságról" és az ír le egy esetet, amikor egy nő arra nyit be a pitvarba, hogy a férje a legszebb fehér tyúkot keféli... és ezt a dolgot soha nem tudja rendbe tenni magában, ezt a megaláztatást, fogja, felköti magát.
(ugye a nők általában amúgy is nagy megaláztatásnak élik meg a megcsalást, gondold el, ha még ez egy kotlóssal történik...)
Na, hát egy exedhez hasonló férfi is nagyon rosszul viseli, megalázónak tartja, ha mást helyeznek elébe... de az még elmegy, ha az legalább egy másik hús-vér férfi, konkurens hím... vagy legalább egy feka kosárlabdacsapat:) - node, hogy egy embrió... na, az számára a kotlós esete pepitában...
Mit gondolsz, miért terjeszti szegény pára, hogy "tönkretettem az életétmert sosem szeretett és a gyerekünket sem akarta és végtelenül önzőnek tart hogy nem azt tettem amit ő akart,és leszögezte hogy ha abortusz lett volna akkor sem maradt volna velem."???? Miért menekül a piába-kábulatba? Miért menti flegmázással a büszkesége roncsait?
Hát azért tudod, mert az méltósággal totálisan felvállalhatatlan önmaga számára, hogy egy embrió fontosabb volt számodra, mint ő maga, te a választásban az embriót választottad vele szemben. (hagyott volna ott a fenéket - ez a privát véleményem... nézd meg, még most is önmagát pusztítja, nem nektek árt...)
És, hogy mitől fog helyrejönni a lelki békéje, találja meg a saját önbecsülését? Hát én két lehetőséget látok... az egyik, ha sikerül valahogy megértenie, hogy a nők egyszerűen másként gondolkodnak, számukra az embrió nem a "kotlós", hanem a világ közepe - ezt javasoltam és ajánlottam hozzá segítséget délelőtt... a másik lehetőség meg az, ha talál olyan nőt, aki viszont egy hasonló helyzetben őt választja... ezen kívül még válhat totális nőgyülölővé, vagy választhatja az öngyilok gyorsabb, vagy a jelenlegi lassú önpusztító módját... más lehetséges forgatókönyvet nemigen látok...
Na így néz ki a poszt-nemabortusz-szindróma férfiban, csajok, magzatvédők, lehet ide lőni:)))
Kérdező, ébredj már föl, nem nekem van bajom a te döntéseddel meg a te gyerekeddel, hanem a te exednek. Én csak lefordítom neked, hogy mi, megadva a lehetőséget, hogy kezdj vagy ne kezdj vele, amit akarsz. Innen a dolog a te döntésed...
Amit reagáltál, az nagyon érdekes, csak éppen nem nekem kellene elmondanod, hanem az exednek... ezért bátorkodtam javasolni a kommunikáció valamely formáját.
Kérdező: Ne várj igazolást a döntésedre, főleg ne idegenektől. Te így érezted helyesnek, így döntöttél, neveld a gyerekedet becsületben, szeretettel, nincs ezen már tovább mit gondolkodni. Mit segít, ha itt néhány ember szerint nagyon ügyes vagy, néhány ember szerint meg önző? Min változtat ez? Semmin.
66%-os válaszoló, láttam már máshol is a válaszaidat, intelligensen érvelő embernek gondollak, így látatlanban, de a válaszaidat cseppet megfertőzi az önigazolásra való törekvés. Miért olvasol el minden abortuszos kérdést? Nem bántásból, csak lehet, hogy valahol ez még lerendezésre várna a TE életedben. Sok sikert, türelmet, könyörületet hozzá.
Nézd Kérdező, ezt csak te tudod, nekem tényleg nem kell indokolnod a döntésedet, én nem a bírád vagyok, nem megítéllek, csak próbálok segíteni neked is, meg az exednek is, leginkább azzal, hogy nem állást foglalok, hanem tolmácsolok. Tőlem ne várd, hogy felmentselek, se hogy elítéljelek, nem vagyok bíró, nem tudom, nem voltam ott.
#55, ez nem teljesen véletlen:)) Pont azzal a szándékkal jöttem be ide az "anyuci-oroszlánbarlangba" hogy csökkentsek bizonyos egyoldalúságokat. Ha visszaolvasol egy pár tavalyi és egy pár mostani "jól futó" abortuszos kérdést, talán nem is eredménytelen, hogy láthatólag páran javítottuk az egyoldalúságot. Persze nem arra gondolok, most is páran a végére a megtartás, és páran az abortusz mellett döntenek, ez így természetes, ebben nincs változás... node a stílus... ég és föld...
Kérdező!!! Nem kell beszélned az exeddel!!! 66-os lehet hogy te ezt gondolod az exéről..és érzelmileg érettnek tartod hogy ilyen gondolatai vannak,de ez nem az az ember tipus !! Sajnos ismertem olyan embereket akik a pia és a drog hatása alatt élték az életüket,hidd el ezek az emberek pont lefossák azokat az érzéseket amiről te beszéltél!!! Egy gerinctelen életképtelen ember lehet az ex.és végre valaki adott új okot a zűlésre..ennyiről szól az egész..az ilyen embereknek mindig kell újabb és újabb indok hogy miért teszik tönkre saját és más életét ezzel az élet vitellel!! Én inkább az exed anyját sajnálom!
Egy ilyen ember nem igényli a normális kommunkációt,aki azt sem tudja felmérni hogy te mit vállaltál egyedül!! És igen 66-os ha tetszik ha nem a nők nagy többsége így állna ehhez a kérdéshez amint látod..nem is értelek kit és miért akarsz meggyőzni arról hogy annak a szemétnek bármibe is lett volna beleszólása???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!