Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Számíthatok-e adóvisszatérítés...

Számíthatok-e adóvisszatérítésre, ha egész évben gyeden voltam?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert egy éve megszűnt az adóvisszatérítés, tehát tavaly volt az utolsó.
2013. jan. 21. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
A gyerekek után jár adókedvezmény ha nem vettétek igénybe, akkor az jár.
2013. jan. 21. 17:53
 3/8 A kérdező kommentje:
De akkor ha több adót vontak a kelleténél, akkor így jártam?
2013. jan. 21. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Ha több adót vontak le, mint amennyit kellett volna,azt természetesen visszaigényelheted.
2013. jan. 21. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Milyen adóvisszatérítés szűnt meg első?Ha nem vagy tisztában a fogalmakkal,légyszi maradj csendben.Az adójóváírás az megszűnt igen,már akinek járt,mert kevés volt a jövedelme.A családi adókedvezmény az most is van.

Vontak adót a gyededből?Hány gyereked van?Adóbevallást kell csinálnod,ha többet vontak,azt természetesen vissza fogod kapni.Már küldik a csomagokat,mi legalábbis ma megkaptuk.Majd küldik a gyedről is a papirt,hogy mennyit kaptál és mit és mennyit vontak belőle.eZEK ALAPJÁN KELL KISZÁMOLTATNI EGY KÖNYVELŐVEL,VAGY HA A MUNKÁLTATÓD SZÁMOLJA AKK VELE,EZ MÁR a te dolgod kivel csináltatod.

2013. jan. 22. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Max gyedet kapok, 1 gyerek után van érvényesítve a családi adókedvezmény. Ezt havonta kaptam, nincs tartozásuk. Ezen felül kb 10.000ft adót még vontak a gyedből. Én is úgy tudom, hogy az adójóváírás az más, az járt régen nekem is.
2013. jan. 22. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a családi adókedvezmény kihasználtad,akkor sztem ne számíts rá.Max kellemesen csalódsz.
2013. jan. 23. 09:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azért is örülnék neki, mert eddig volt ugye a jóváírás amit havonta igényeltem és emellett 100.000 körül kaptam vissza mindig. És azért fura, hogy hová tűnik ez a pénz.

2013. jan. 23. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!