Számíthatok-e adóvisszatérítésre, ha egész évben gyeden voltam?
Milyen adóvisszatérítés szűnt meg első?Ha nem vagy tisztában a fogalmakkal,légyszi maradj csendben.Az adójóváírás az megszűnt igen,már akinek járt,mert kevés volt a jövedelme.A családi adókedvezmény az most is van.
Vontak adót a gyededből?Hány gyereked van?Adóbevallást kell csinálnod,ha többet vontak,azt természetesen vissza fogod kapni.Már küldik a csomagokat,mi legalábbis ma megkaptuk.Majd küldik a gyedről is a papirt,hogy mennyit kaptál és mit és mennyit vontak belőle.eZEK ALAPJÁN KELL KISZÁMOLTATNI EGY KÖNYVELŐVEL,VAGY HA A MUNKÁLTATÓD SZÁMOLJA AKK VELE,EZ MÁR a te dolgod kivel csináltatod.
Köszi!
Azért is örülnék neki, mert eddig volt ugye a jóváírás amit havonta igényeltem és emellett 100.000 körül kaptam vissza mindig. És azért fura, hogy hová tűnik ez a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!