Csak nekem esik rosszul hogy óvodás gyerekem egész napjáról lényegében semmit se tudok?
hát nem tudom én se,hogy kérdezősködjek mindennap,vagy mi a helyes,mert 20 gyerekre mindennap nem tudom mennyire tudnak figyelni...
egyébként szerintem az első verzió kisfiad esete a normális..nekik ez a munkájuk,majdnem úgy csinálnak az ovónők is mintha nehezükre esne beszélgetni...
Nem reagálod túl, teljesen normális az elvárásod!
Nekünk minden nap elmondják mit csinált a kisfiunk, mit és mennyit evet, mit játszott, miben vett részt...
Sőt, ezen felül egy üzenőfüzetben le is írják minden nap, így tényleg tudjuk mi történik bent. Nekünk ez fontos, így teljesen megértelek.
Oroszlán...tudom:) nem is az ügyeleteseket kérdezem hanem a saját óvónőjei is be vannak osztva ügyeletesnek délután de csak heti 1 szer. Sosincs idejük amúgy mert mindig épp van vmi amit sürgősen csinálnak. Kedvesek amúgy meg aranyosnak tűnnek, szoktam kicsit hallgatni hogy beszélnek a gyerekekkel stb. mikor még nem lépünk be mi, szülők az ajtón meg a lányom is szeret menni vagyis nem ellenkezik inkább úgy mondom tehát annyira nem lehet rossz a helyzet és nem is mondom hogy rosszak lennének, csak várnék vmi kis visszajelzést. valamit, bármit. Amit én mivel egész nap nem látom szívesen fogadnék.
Felőlem az is lehet hogy repetázott a tökfőzelékből vagy bármi. Na biztos értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!