Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak nekem esik rosszul hogy...

Csak nekem esik rosszul hogy óvodás gyerekem egész napjáról lényegében semmit se tudok?

Figyelt kérdés
A fiam 7 éves nemrég még ovis volt és hát el voltunk kényeztetve ezek szerint mert az óvónőkkel mindig jóban voltam és tudtak is mondani mindig valamit hogy mit csinált, mivel játszik, kivel barátkozik, milyen aranyosat mondott mondjuk vagy ilyenek szóval nem azt hogy el vannak ájulva a gyerektől hanem amiből érezte az ember hogy odafigyelnek a gyerekre és élvezetesen tölti az idejét az oviban stb. Most a lányom szept. óta ovis 3 éves volt okt.ben. Beszél természetesen folyékonyan de sokszor nem tudom kihúzni belőle mi történt az oviban miket csináltak, ki a barátja nem beszél ilyesmikről. Mikor megyek érte ált. már ügyelet van és az ő óvónénijeivel csak úgy heti 1szer találkozok. Olyankor néznek rám mintha hülye lennék, mikor kérdezem hogy mivel szokott játszani, hogy érzi magát stb. Soha fogalmam sincs miket csinál bent, mi történik vele. Annyira rosszul esik. Az első óvónénijeink voltak "túl rendesek" vagy a második óvónénik túl nemtörődömök? Ráadásul kiscsoportos a lány, most kezdte végülis nemrég még fokozottabban úgy érzem hogy járna vmi tájékoztatás. Túlreagálom?
2013. jan. 3. 15:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
Túl reagálod. Ha bármi gond lenne, akkor szólnának. De minden anyukának elmondogatni, hogy nap közben miket csinál a gyereke, elég nehéz lenne. Főleg egy hét után már aligha emlékszik arra az óvónő, hogy a tied mivel játszott.
2013. jan. 3. 15:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Aha...hát szomorú..:(( akkor a régi óvónénik biztos különösen jó memóriával rendelkeztek...egyébként nem arra gondolok hogy egy hetet meséljen el de hogy AZNAPRÓL se emlékszik semmire a gyerekemből:((
2013. jan. 3. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom én se,hogy kérdezősködjek mindennap,vagy mi a helyes,mert 20 gyerekre mindennap nem tudom mennyire tudnak figyelni...

egyébként szerintem az első verzió kisfiad esete a normális..nekik ez a munkájuk,majdnem úgy csinálnak az ovónők is mintha nehezükre esne beszélgetni...

2013. jan. 3. 15:49
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem reagálod túl, teljesen normális az elvárásod!

Nekünk minden nap elmondják mit csinált a kisfiunk, mit és mennyit evet, mit játszott, miben vett részt...

Sőt, ezen felül egy üzenőfüzetben le is írják minden nap, így tényleg tudjuk mi történik bent. Nekünk ez fontos, így teljesen megértelek.

2013. jan. 3. 15:51
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
igen erre gondolok én is,hogy nehogy már semmit nem bír mondani,egy pici részletet sem...én igazat adok a kérdezőnek
2013. jan. 3. 15:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát nem az ügyeletesek vannak vele egész nap, azért nem tudnak sokat.
2013. jan. 3. 15:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
ez az üzenőfüzet tök jó lehet...
2013. jan. 3. 15:52
 8/16 A kérdező kommentje:

Oroszlán...tudom:) nem is az ügyeleteseket kérdezem hanem a saját óvónőjei is be vannak osztva ügyeletesnek délután de csak heti 1 szer. Sosincs idejük amúgy mert mindig épp van vmi amit sürgősen csinálnak. Kedvesek amúgy meg aranyosnak tűnnek, szoktam kicsit hallgatni hogy beszélnek a gyerekekkel stb. mikor még nem lépünk be mi, szülők az ajtón meg a lányom is szeret menni vagyis nem ellenkezik inkább úgy mondom tehát annyira nem lehet rossz a helyzet és nem is mondom hogy rosszak lennének, csak várnék vmi kis visszajelzést. valamit, bármit. Amit én mivel egész nap nem látom szívesen fogadnék.

Felőlem az is lehet hogy repetázott a tökfőzelékből vagy bármi. Na biztos értitek.

2013. jan. 3. 15:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugylatszik mindenhol mas a "szokas". Mikor en vagy a ferjem megyunk az oviba a kisfiunkert akkor mindig az egyik ovoneni elmondja, hogy aznap mi volt. Pl. megett-e az ebedjet, mennyit evett, mennyit aludt (mert van olyan nap, hogy nem alszik) es ha valami erdekeset csinalt akkor azt is elmondja. Mas szulovel is ugyan ez a helyzet. Ha barmit kerdezek mindig kedvesen valaszolnak. Soha semmi gond nem volt ilyen teren. A csoportban 3 ovono van es valamelyikkel mindig el lehet beszelgetni mikor megyek a gyerkoc utan.
2013. jan. 3. 16:13
 10/16 A kérdező kommentje:
3 óvónő van a csoportban?
2013. jan. 3. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!