Csak nekem esik rosszul hogy óvodás gyerekem egész napjáról lényegében semmit se tudok?
Nem tudom miért lettem lepontozva, de mindegy is!
Az üzenőfüzetben pl az is benne van, hogy mondjuk levesből kétszer is evett, de a főzelékből nem kért. Vagy az, hogy mennyit aludt. Én örülök minden infónak! :)
Értem, a saját óvónőtől valóban nem nagy kérés, hogy ismerje a gyereket! És meséljen róla.
Ez esetben nem reagálod túl, hanem ők nem foglalkoznak vele eleget.
Szerintem kérdezz meg más szülőket erről, és ha ezt tapasztalod, érdemes elgondolkodni egy másik óvódán.
Hát nem tudom egy 3 éves mennyire mondja el mi történt, szerintem az én lányom átlagos gyerek de azért bármit kérdezek igen rá a válasz vagy nem, nem lehet tudni valóban mi történt, és sok gyerek 3 évesen még szinte csak egyszerű mondatokba beszél pl. sőt a fiam 3 évesen még ezen a szinten se tartott.
Ha nagyobb lenne már azt mondom jól van...
fogadóóra se nagyon van amúgy. És azt se nagyon tudom, ott mit mondanának ha már most úgy néznek rám mintha hülye lennék. Gondolom a szülőin se mondanak többet.
Tájékozódom mindenesetre akkor másoktól hogy ők hogy látják aztán lehet nem maradunk itt.
Köszi a válaszokat.
Az hozzátartozik a tényekhez, hogy ez magánovi, így összesen 10 gyerekről kell megírni a napi történéseket, és 2 ovonéni van egy csoportra. Így kivitelezhető.
De barátnőm kisfia állami oviba jár, és bizony neki is elmesélik milyen napja volt a kicsinek. Ha keveset aludt szoktak szólni, hogy számítson rá, hogy nyűgösebb lesz esetleg este... Ez szerintem ember függő. Aki szívvel lélekkel csinálja az biztos tud mindegyik gyerkőcről pár szót mondani a szülőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!