Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző voltam? Barátnőmmel "nyaraltunk", ahol biciklizés közbe elesett, szétharapta a száját és megrepedt az egyik foga. Fájdalmai nincsenek. Ma hajnalban száll le a gépünk (a baleset tegnap előtt történt, ott látta orvos, bár az nem csinált semmit).
Abból indultam ki, hogy esztétikailag holnap sem mutatna jobban... Egyszerűen csak szerez egy jó pontot az új helyén...
De igazatok lehet...
Könnyen beszél az, akinek csettintésre összejön egy munka.
Nekem arcomat műtötték anyajegyek miatt, hát irdatlan röhejesen néztem ki utána, mert mindenhol tapaszok virítottak a képemen, szám körül, meg minden.
Műtétre rá pár nappal, kaptam munkát és azonnal kezdhettem. Mivel akkor már egy éve próbáltam BÁRMIT is találni, én sz.rtam magasról a képemre, a furcsa tekinteteknek elmagyaráztam, hogy anyajegyeket műtöttek és kész. Nem óvodás gyökerek közé mentem, akik nem tudják felnőtt fejjel feldolgozni, hogy miért van ilyen arcom...
Ez a baj azzal, ha valaki a tökéletes sminkelt képe nélkül már emberek közé sem mer menni, az ilyen helyzetekben brutálisan szívnak. Szerintem nem voltál önző, gondolom sajnáltad a barátnődet, mert elég kellemetlen ez a dolog, de most ezért nem dolgozni a mai világban baromság lenne. Gondolom nem fogják bent sem kiröhögni.
21L
Te vagy az én emberem... mert igen.. a szívem szakadt meg, ahogy zokogott (az esés után), de azóta jobban van...
Úgy gondoltam, hogy egyszerűen csak fáradt, álmos (erre minden oka meglehet), de még ezt a mai napot ki kell bírnia (este mehetünk orvosokhoz, kialhatja magát stb.) és holnapra megérti, hogy ez volt a helyes...
Lehet csúnya dolog ezt mondani, de szerintem az itthon maradása nem is a sérüléseknek, hanem a fáradtságnak szólt.. Az pedig csak hiszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!