Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja a pasim autó balesetben meghalt és azóta vele álmodom, ez normális?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 17:56
1/20 anonim válasza:
normális. És javaslok pszichómókust. Jobbulást.
3/20 anonim válasza:
Még 1 évig biztosan sokat fogsz róla álmodni, azután mosódnak az emlékek. Részvétem.
4/20 A kérdező kommentje:
Hát az apjával mentek hazafelé és egy ittas beléjük hajtott a pasim a helyszínen meghalt és az apja túlélte.Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 30. 18:07
5/20 anonim válasza:
attól függ mennyi ideje jártatok.
részvétem.
6/20 anonim válasza:
sajnálom...:(:(..igen ez normális...részvétem
7/20 anonim válasza:
sajnálom. :(
igen, vehetjük normálisnak.
halottal álmodni olyasmit jelent, hogy vigyáz rád. veled van a lelke. valamilyen kapcsolatban vagy vele. szóval érted.
8/20 anonim válasza:
Igen normális, szeretted biztos nagyon. Hát ha nem sikerül feldogoznod, akkor javasolnám az orvost. Sajna az én páromnak meg pont olyan a munkája, hogy 24 órába életveszélybe van, mindig rettegek, nehogy baja legyen, hát nem is tudom én, hogy tudnám feldolgozni. De általában azt szokták mondani, hogy az idő majd megold mindent...
9/20 A kérdező kommentje:
Hát 2 hónap múlva lesz 3 éve hogy járunk.
2012. ápr. 30. 18:21
10/20 anonim válasza:
3 év? hát az azért soknak számít. ha nem történt volna baleset, hanem csak simán szakítottatok volna akk se lehet elfelejteni 1 hónap alatt.
sajnálom.:(
és még egyszer részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!