Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja a pasim autó balesetben meghalt és azóta vele álmodom, ez normális?
Először is részvétem.
Ez szerintem normális,mármint ilyen után sokaknál előforduló dolog.
Őszinte részvétem!
Ha ne adj isten meghalna az a férfi akit szeretek, nem tudnám többé úgy emlegetni, hogy a "pasim". Ez nálad valamiféle tagadás? Sírtál te rendesen mióta ez történt?
Mit mondjon? Szegény drága áldott édes egyetlenem?? Istenem -.-"
Sajnálom nagyon, és igazából én apummal vagyok így. Már két éve hogy meghalt, de még mindig álmodok vele, ês olyankor azzal könnyítem a lelkemet, hogy kimegyek a temetõbe. Én ezt azzal kötöm össze, hogy ilyenkor, mikor álmodok vele, akkor hiányzok neki!! Remélem tudtam segíteni, és sikerül feldolgoznod a balesetet.
Kitartást neked...:)
Hogy mit mondjon? Mondjuk a kedvesem, a szerelmem a parom. De nem a pasim. Azt is utalom amikor a ferfiak "csajom "kent emlegetik a baratnojuket. Bunkosag es tiszteletlenseg.
Valasz a kerdesedre : azert almodsz vele, mert szerintem azon tul, hogy hianyzik, lezaratlan a dolgotok. Hirtelen halalnal nem tudunk elbucsuzni a szerettunktol es ez a kin bennunk el. Persze az is faj, amikor le tudjatok zarni a kapcsolatot, de akkor a fajdalom normalisan enyhul. Irj neki egy levelet. Irj ki magadbol mindent. Menj ki a sirjahoz es olvasd fel neki. Ezzel kiadod magadbol es hidd el, megnyugszol. Sirni fogsz, de ez termeszetes..
2009- ben meghalt egy nagyon jo baratom, szinten autobalesetben. A temetese ota nem voltam a sirjanal. Par hete kimentem. Elbucsuzni tole. Ott megirtam a levelet, sirtam egy sort es a levelet a mecses tartoban hagytam. Azota sokkal jobb a lelkem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!