Szerintetek önző voltam?

Figyelt kérdés
Szeptemberben született meg a kisfiam. 8 hetes terhes voltam vele mikor elmondtan az apjának hogy terhes vagyok. Ő felháborodott hogy miaz hogy terhes vagyok ő semmit sem akar tőlem főleg nem gyereket,és követelte hogy vetessük el,de én nem akartam semmiképp,mert ellenzem az abortuszt. Örökbe akartam adni a fiamat de mikor megmozdult bennem,úgy éreztem nemtudnám eldobni magamtól. Mire megszületett a fiam,lett egy párom aki a nevére vette és szereti imádja a fiamat ahogy énis. Amúgy a családom és a barátaim is az abortuszt javasolták vagy az örökbeadást és kiakadtak hogy megtartottam a fiamat. Nem is beszélnek velem azóta. A fiam biológiai apja sem jelentkezett azóta. De hallottam róla hogy engem ócsáról részegen és betépve hogy tönkretettem az életétmert sosem szeretett és a gyerekünket sem akarta és végtelenül önzőnek tart hogy nem azt tettem amit ő akart,és leszögezte hogy ha abortusz lett volna akkor sem maradt volna velem. Majdnem egy évig voltunk együtt. Nagyon szemétnek tartom magam emiatt és lelkiismeretfurdalásom van. Szerintetek is szemét voltam?

2013. febr. 5. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz vele. Ő nem akarta a gyereket, te meg igen, megtartottad, nem kérsz tőle semmit. Szóval csak haladj túl a dolgon, koncentrálj a kisfiadra és a párodra. :)
2013. febr. 5. 20:47
 2/77 anonim ***** válasza:
95%
Ne érezd magad rosszul miatta. Szüleidet meg barátaidat nem értem hogy egy kis baba miatt akit nem volt szíved megölni miért nem beszélnek veled. Na mindegy ez nem is tartozik rám. Légy boldog az új pároddal és a fiaddal :).
2013. febr. 5. 20:54
 3/77 anonim ***** válasza:
100%

Egy betépett alkoholista szavára adsz? Ne foglalkozz vele!

Te azt a döntést hoztad, hogy egyedül felneveled a babád! Ez becsülendő! Ő simán abortuszra küldött volna, aztán dobott volna, mint egy rongyot. Ha valaki szégyelheti a pofáját, akkor az az exed.

Te legyél büszke a döntésedre!

2013. febr. 5. 21:05
 4/77 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd magad rosszul! Szereted a fiad lett rendes apja is... Nyugodj meg, van egy szép családod, legyetek boldogok :-)
2013. febr. 5. 21:05
 5/77 A kérdező kommentje:
a szüleim azért mert a terhesség előtt anyámmal éltem,és ő nem akart dolgozni,én meg a suli mellett is dolgoztam és minden kiadásunkat én fedeztem és mivel terhes lettem,így csak feketén tudtam melózni és nem kerestem annyit hogy minden kiadást fedezni tudjam,így anyámnak el kellett menni dolgozni,de nem akart menni. Így se tud megélni abbol amit keres. Apám azért mer ő Ausztriában van,és azt akarta hogy énis oda menjek dolgozni ha vége a sulinak. Mert szerinte jobb ha az embernek nincs gyereke mert úgy kényelmesebb. Apámnak 7gyereke van mindet elhagyta és ő szte evvel semmi rosszat nem csinált. Öreganyámék meg azért mer 21 évesen szültem,és h a családunkban senki se szült 40 éves kor alatt. Anyámnak a mamámék a mai napig nemtudták megbocsátani h megszült 26 évesen.
2013. febr. 5. 21:08
 6/77 A kérdező kommentje:
ezt tegnap hallottam egy ismimtől akivel vmikor bnők voltunk és már akkor is elítélt ezért mert ő azonnal elvetette volna ha a párja otthagyja terhesen. És h gondoljak bele milyen élete lesz a fiamnak ha megtudja h nem szerelemgyerek. és h a párom ahogy a nevére vette úgy le is mondhat róla és le is fog mert az ő egyik bnője is jár és h az ilyen kapcsikban nem lehet megbízni :(
2013. febr. 5. 21:19
 7/77 Jégtánc ***** válasza:
24%
Abból a szempontból önző voltál hogy a gyerekvállalást mindkét félnek akarnia kell.Úgyhogy igen önző voltál. Ha rendesen védekeztek ,meg sem történik.Most már tök mindegy,megvan a baba gratula hozzá:))Mostani társad miatt ne aggódj,ha szeret nem hagy el.Jó babázást:)
2013. febr. 5. 21:55
 8/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szemét!

Inkább a fiad biológiai apja az...

Te légy boldog az új pároddal!

Sajnálom, hogy a családod így elfordult tőled.

Bízz a párodban!

A férjemet sem szerette a családom. Ment a veszekedés sokáig. Amikor elmondtam, hogy terhes vagyok, anyum nem az örömtől sírt. Mára ez megváltozott, elfogadják, látják, hogy jobban szeret minket, mint bárki más.

Amikor bejelentettem, hogy újra terhes vagyok, már az örömkönnyeket láttam anyumon :)

2013. febr. 5. 21:56
 9/77 Jégtánc ***** válasza:
21%
Mielőtt valaki félreértené,nem azért volt önző hogy megtartotta,hanem azért,mert nem beszélte meg az ex baráttal hogy szeretnének e gyereket vagy nem.Erre írtam hogy mindig kettőnek kell akarni.
2013. febr. 5. 22:07
 10/77 A kérdező kommentje:
Jégtánc! Már a legelején megbeszéltük,mert volt egy durva daganat a petefészkemen ami továbbterjedt a méhemre a beleimre és a másik petefészkemre. Mindkettő ováriumot csonkolták mindez Berlinben történt mert akk egy kis Berlinközeli üdülővárosban dolgoztam egy hotelban,nyári szakmai gyaxán a suli által mind1 ott lettem rosszul és azonnal műteni kellett mert a tumor kipukkadt mert nemtudott már tovább nőni. Ezt endometriosis okozta ami nálunk örökletes és a nagynéném emiatt meddő. Nos a műtét után közölték velem hogy sajnos meddő vagyok. Ezért nem védekeztünk. Nem felelőtlenségből. Mikor először voltam az exemmel együtt akkor még a papírokat is megmutattam neki,ezért nemis aggódtunk,nemis gondoltuk volna h terhes leszek. ő aztmondta akkor hogy ő "ígyis" szeret és elfogad. Boldogok voltunk. Én legalábbis. Aztán szentestét nálunk töltötte és akkor fogant a kisfiam. Tavaly feb.14.én mondtam el neki h baba lesz. Végig azt hittem örülni fog. De nem örült. Hanem kiborult és közölte hogy nem szeretett soha,nem akar tőlem semmit,és rajtam kívül még 3 nője van,és csak unaloműzésre kellettem neki,meg h cselédként ugráltathasson. Tehát megbeszéltük a babakérdést már az elején. Aztán eljött velem a dokihoz,es ordított a dokival h fizet akármennyit de vegye el a gyereket akkor is ha én nem egyezem bele. A doki meg mondta h nem veheti el az én akaratom ellenére,és inkább örüljön mert ez egy csoda hogy teherbe estem,és még a doki se értette hogy hogy a francba eshettem én teherbe. Az exem meg elkezdte verni az asztalt hogy márpedig ab.mert ő aztmondta. A doki meg kizavarta a rendelőből.
2013. febr. 5. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!