18 hetes gyereket hol lehetne elvetetni?
# 148
IDÉZLEK: "Papírt is kaptam róla, hogy legális abortuszom volt náluk, szóval ez a börtönös dolog elég gáz, nem igazán értem honnan jött, a lényeg hogy jogilag oké minden."
TÉVEDÉS.
Ugyanis magyar állampolgárként a magyar törvények vonatkoznak rád, Magyarországon a Te esetedben egy 20. hetes abortusz simán köztörvényes bűncselekménynek minősül.
A magyar törvények a külföldön tartózkodó magyar állampolgárokra is vonatkoznak, a magyar jog szempontjából lényegtelen, hogy Hollandiában legális volt a 20. hetes abortusz, ha Magyarországon bűncselekmény.
Kérdező!
Egy lélektelen gyilkos vagy, remélem elköttetted magad.Bár jobb szenvedés lenne neked, hogy mikor majd akarsz gyereket ne lehessen.És életed végéig sírj a meggyilkolt kisbabádért.Mondom ezt úgy,hogy nem vagyok abortusz ellenes.
Ja, kaptál egy papírt, ami alapján a holland törvények nem fognak elítélni csak a magyar. Ezt a hiányos angol tudásoddal nyilván nem sikerült megérteni 🤣
Amúgy érdekes, úgy kezdted a kamu kérdésed, hogy bármennyit fizetnél, ha ilyen csóró vagy, mégis miből akartál bármennyit fizetni? Legalább néznéd vissza, mit hazudtál😂
Kedves kérdező!
Egyébként számodra meddig elfogadható az abortusz?
Egészen a születésig?
Ha mondjuk 35. hetes terhesen találtál volna nőgyógyászt, aki hajlandó elvégezni az abortuszt, akkor is bevállaltad volna?
# 157
Gondolom, Te is abortálnád lelkiismeretfurdalás nélkül a gyerekedet a 20. héten.
Mert a 20. héten már nagyon nem "sejtcsomó".
"Ha bárkinek ilyen helyzetben kell segítség, írjon privátban, könnyebben megoldható ez a dolog mint hinnénk, bárki bármit próbál ránk erőszakolni..<3"
Abortuszturizmusból élő vállalkozás kamukérdése. Ebből a mondatból lett teljesen egyertelmű. Azért is nem akarja megmondani, mi az alapítvany" neve.
Tehát ez az egész kérdés egy hirdetés.
Jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!