Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 18 hetes gyereket hol lehetne...

18 hetes gyereket hol lehetne elvetetni?

Figyelt kérdés
Magánba, vagy akár másik országba van rá lehetőség? Bárhová elmennénk és bármennyit fizetnénk.
jún. 5. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/166 anonim ***** válasza:
83%
Ha orvosilag nem indokolt, már sehol.
jún. 5. 16:11
 2/166 anonim ***** válasza:
66%
Sehol, hál Istennek, az egy félidős terhesség.
jún. 5. 16:14
 3/166 anonim ***** válasza:
76%
Orokbeadas a kovetkezo lehetoseged. Remelem, megteszed es legalabb eselye lesz egy jo eletre. Maskor vedekezz vagy ebredj elobb.
jún. 5. 16:16
 4/166 anonim ***** válasza:
79%
Sehol. Eddig nem jutott eszedbe?
jún. 5. 16:22
 5/166 anonim ***** válasza:
82%
Talán Hollandiában, úgy hallottam, ott lazábbak a szabályok. Nézz utána. Bocs, hogy megkérdezem, de miért vártál ilyen sokáig? Most alighanem jól megszívod...
jún. 5. 16:29
 6/166 anonim ***** válasza:
78%
Hollandia-24. hétig.
jún. 5. 16:36
 7/166 anonim ***** válasza:
82%
Simán elvetetni technikailag sem lehet már ilyenkor. Ha valamelyik orszagban el is vállalják, meg kell szülnöd. De én úgy tudom, 18 hetes egészséges gyereket Hollandiaban se szülhetsz meg csak úgy.
jún. 5. 16:39
 8/166 A kérdező kommentje:

Nem vártam sokáig, egyáltalán nem tudtam, ma tudtam meg. Semmi jele nem volt, de komolyan, ha nem látom az uh-t el sem hiszem, még most is nehéz... És erre az időpontra 3 hónapot vártam, így a 12-18. hét közötti dolog még indokolt lenne nekem elvileg, mert az ő hibájukból léptem túl a 12. hetet.

Annyi volt, hogy kimaradt ugye a mensim, de az már 6 éve tartósan ugyan így több hónapra kimaradozgat, most is csak rutin vizsgálatra mentem, mert az előző nőgyógyászom nem hittem, hogy rendesen megnézett, elég furcsa hölgy volt. Úgyhogy sajnálom, de nem érzem saját hibámnak, hisz tényleg még egyszer sem hánytam vagy ilyesmi, semmi apróbb jel..:/

jún. 5. 17:05
 9/166 babyboom567 ***** válasza:
84%
Magyarországon sehol.Külföldön esetleg,de szerintem már abból is bőven kicsúsztál.És a középidős vetélésindukciónál is meg kell szülni már(mire odakerülnél).Ez a gyerek már megszületik, barátkozz meg ezzel.(és add örökbe)
jún. 5. 17:17
 10/166 A kérdező kommentje:
#9 hollandiában elvileg tényleg lehet. Aki írta hogy ott lehet, ez mennyire legális itthon? Ha visszajövök gyerek nélkül, és elmondom hogy kint megszakítottam a terhességet, akkor lehet belőle jogi következmény?..
jún. 5. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!