Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 18 hetes gyereket hol lehetne...

18 hetes gyereket hol lehetne elvetetni?

Figyelt kérdés
Magánba, vagy akár másik országba van rá lehetőség? Bárhová elmennénk és bármennyit fizetnénk.
2024. jún. 5. 16:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/166 anonim ***** válasza:
0%

#79! Köszi, hogy kikerested a kis abortusz mániásnak.

2024. jún. 13. 12:47
 82/166 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha ti ilyen biztosak vagytok abban, hogy ez bűncselekmén (előkészülete), akkor már magát ezt a kérdést jelenteni kéne itt is az adminoknak, plusz, ami még lényegesebb: kötelességetek lenne a rendőrségnek is jelenteni, hiszen akkor itt a bejelentő egy bűncselekményre készül.
2024. jún. 13. 12:50
 83/166 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagyok abortusz mániás. Személy szerint mélyen elítélem, hogy egy félidős, majdnem életképes magzatot valaki megöl, én csak arra nem találok egyértelmű bizonyítékot, hogy ezt Hollandiában elvégeztetni a hazai törvények szerint bűncselekmény.

Szóval a jog oldaláról nézem, nem a morális oldalról.

2024. jún. 13. 12:52
 84/166 anonim ***** válasza:
87%

#82 Lehetne jelenteni, de én pl teljesen biztos vagyok benne, hogy kamu a kérdés, és ha nem is kamu akkor teljesen biztos, hogy a kérdezőnek se annyi pénze se annyi esze, se annyi nyelvtudása nincs hogy eljusson időben Hollandiába elvetetni.

Ha ezek rendelkezésre állnának, akkor nem 18 hetesen jött volna rá, hogy terhes, nem ide tette volna fel a kérdést és inkább az örökbeadást választaná.

2024. jún. 13. 12:57
 85/166 anonim ***** válasza:
77%

#82! Így van. Gyanúsan el is tűnt a kérdező. Biztos fosik.

#83! De már elküldték a bizonyítékot. Innentől mindenki, aki arra biztatja a kérdezőt, felbujtó, tehát maga is bűncselekményt követ el.

2024. jún. 13. 12:57
 86/166 anonim ***** válasza:
70%

Akkor hajrá, jelentsd sorba az összes kommentelőt is! Meglátjuk, mi lesz, kinek van igaza.

Én adoptálást javasoltam neki az előző kérdésénél is (persze lepontoztak).

Nekem nem fér ez bele, mert emlékszem, a kisfiam milyen kész kis emberke volt 20 hetes ultrahangon. Borzalmas, hogy egy ekkora magzatot, aki pár hétre van az életképességtől, abortálnak.

Egyszerűen hiányosnak találom neten ennek jogi hátteréről az infókat. Pedig ha ez tényleg bűncselekmény (külföldi kései abortusz), akkor rengeteg jogi fórumon, cikkben foglalkozni kéne a témával.

2024. jún. 13. 13:05
 87/166 anonim ***** válasza:
27%
#86! Most tényleg azt hiszed, hogy én ennyire ráérek, hogy jelentgessek? Alig 2 hónap múlva szülök. Van elég feladatom,+a lelkemet se akarom mérgezni ilyen agyatlan csitrikkel.
2024. jún. 13. 13:08
 88/166 anonim ***** válasza:
36%

#76, nem a régi btk-t kellene nézegetned:)

Segítek:

[link]

EZ A HATÁLYOS.

2024. jún. 13. 14:17
 89/166 anonim ***** válasza:
0%

AZ inkriminált Btk 163§

Magzatelhajtás

163. § (1) Aki más magzatát elhajtja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a magzatelhajtást

a) üzletszerűen,

b) az állapotos nő beleegyezése nélkül vagy

.....

(4) Az a nő, aki magzatát elhajtja vagy elhajtatja, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

szóval csakugyan rettentően kell ám fosni a MAXIMUM 1 év, büntetlen előéletűeknek a törvény erejénél fogva eleve felfüggesztett büntetéstől...

2024. jún. 13. 14:23
 90/166 kürasszír ***** válasza:
85%

# 89

Megfeledkezek a súlyosbító körülményekről:

1.) 12 héten túli, késői abortusz.

2.) Büntetőjogi felelőssége tudatában.

Emiatt letöltendőt is kaphat.

2024. jún. 13. 14:33
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!