Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 18 hetes gyereket hol lehetne...

18 hetes gyereket hol lehetne elvetetni?

Figyelt kérdés
Magánba, vagy akár másik országba van rá lehetőség? Bárhová elmennénk és bármennyit fizetnénk.
2024. jún. 5. 16:09
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/166 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis hergelő kérdés. Gratulálok, megvan a száz komment!
2024. jún. 13. 17:29
 102/166 anonim ***** válasza:
27%
"Van aki szerint jobb egy 38. hetes abortusz, mint egy örökbeadás." pontosan így van, kürasszir! ÉS elhiheted, hogy én mint anno örökbe adott ezt elég jól meg tudom ítélni, de mindenesetre jobban, mint aki csak hallott a dologról...
2024. jún. 13. 18:01
 103/166 anonim ***** válasza:
34%

Sosem volt abortuszom, egyszer szültem, tervezett terhességből, én nevektem fel a gyerekem. Ha nem tervezetten terhes lettem volna, abortuszra mentem volna. Ha későn vettem volna észre a terhességet, akkor ugyanúgy, mint a kérdező, megkerestem volna a módját, hogy ne kelljen kihordanom egy nem kívánt terhesseget és megszulnom egy nem kívánt gyereket. Nem, nem gondoltam volna egy pillanatig sem az örökbeadasra.

Nem tudom milyen korosztaly valaszol itt. Láttatok e valaha a Teen Moms sorozatot, ahol a két 16-17 éves örökbe adta a gyereküket. Ők az egyetlen pár, akik ma is együtt vannak és három gyereket nevelnek közösen. A nő egy roncs lelkileg, folyamatosan depresszióval és egyéb mentális problémákkal kezelik. A pasi se egészséges mentálisan. Nyílt örökbefogadás volt, valamennyire tartják is a kapcsolatot. Az a gyerek egyszer fel fogja tenni nekik a kérdést, hogy én miért nem veletek nőttem fel. Én miért nem voltam elég jó, engem miért nem akartatok, miért nem szerettetek. Belőle is szinte biztosan lelki roncs lesz. Azt azért nem egyszerű megemeszteni, hogy nem kellettel a szuleidnek.

2024. jún. 13. 18:15
 104/166 kürasszír ***** válasza:
78%

# 102

Arra már rá sem merek kérdezni, hogy a már megszületett gyerekek meggyilkolásáról mi a véleményed.

Mert a 38. hetes abortusz támogatása után szerintem nyilvánvaló.

2024. jún. 13. 18:16
 105/166 anonim ***** válasza:
83%

#103 ahan, szóval az örökbeadástól lett valaki lelki roncs, de ha egy életképes csecsemőt megölt volna akkor biztos nem lesz az, az jobb lett volna.

Undorító hogy vannak ilyen emberek és köztünk járnak akik szerint az ilyesmi rendben van.

Gondolom ha megszüli és utána öli meg az is rendben van. Vagy csak az oké ha az orvos csinálja mert akkor neked nem kell végig nézned és nem neked kell megtenned?

Amúgy ha nagyon érdekel én pl 27 éves nő vagyok, de nem hiszem hogy ez bármiben releváns hogy ki milyen idős.

2024. jún. 13. 18:41
 106/166 anonim ***** válasza:
85%
38 hetesen már teljesen kifejlett, életképes a baba, akkor azt meg kell ölni. Komolyan képes lennél megölni, mint inkább örökbe adni? Sőt, ismerősömé 32 hetesen született, egészséges nagyfiú már.
2024. jún. 13. 18:41
 107/166 anonim ***** válasza:
36%
#104, "Arra már rá sem merek kérdezni, hogy a már megszületett gyerekek meggyilkolásáról mi a véleményed." Kürasszír, nem voltál te mindig ilyen szemérmes... ezt a kérdést 2013. jan. 3.-án tárgyaltuk ki privátban, tehát 10,5 éve:)
2024. jún. 13. 19:02
 108/166 anonim ***** válasza:
13%
Bécsben 14. Hetig el lehet vetetni és 13 voltam kereken. 1 hét alatt megszerveztem de lehetett volna előbb is. Kedden és csütörtökön műtenek. Hivd fel őket ha még nem vagy 14 hetes.
2024. jún. 13. 19:41
 109/166 anonim ***** válasza:
89%
108# ott a kérdésében, hogy 18 hetes
2024. jún. 13. 19:44
 110/166 anonim ***** válasza:
40%

Hagyjátok már. Ez mégis mindig az az a 60éves faszi, aki nem képes feldolgozni 30 éve, hogy gyereke született. Kettő is, kert őurasága nem hajlandó gumit húzni. Ilyennel nincs miről beszélni.

Szerinte eleve sokkal durvább kényelmetlenség neki gumit húzni, mint a magzatnak, hogy darabokra szedik.

2024. jún. 13. 19:52
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!