18 hetes gyereket hol lehetne elvetetni?
Sosem volt abortuszom, egyszer szültem, tervezett terhességből, én nevektem fel a gyerekem. Ha nem tervezetten terhes lettem volna, abortuszra mentem volna. Ha későn vettem volna észre a terhességet, akkor ugyanúgy, mint a kérdező, megkerestem volna a módját, hogy ne kelljen kihordanom egy nem kívánt terhesseget és megszulnom egy nem kívánt gyereket. Nem, nem gondoltam volna egy pillanatig sem az örökbeadasra.
Nem tudom milyen korosztaly valaszol itt. Láttatok e valaha a Teen Moms sorozatot, ahol a két 16-17 éves örökbe adta a gyereküket. Ők az egyetlen pár, akik ma is együtt vannak és három gyereket nevelnek közösen. A nő egy roncs lelkileg, folyamatosan depresszióval és egyéb mentális problémákkal kezelik. A pasi se egészséges mentálisan. Nyílt örökbefogadás volt, valamennyire tartják is a kapcsolatot. Az a gyerek egyszer fel fogja tenni nekik a kérdést, hogy én miért nem veletek nőttem fel. Én miért nem voltam elég jó, engem miért nem akartatok, miért nem szerettetek. Belőle is szinte biztosan lelki roncs lesz. Azt azért nem egyszerű megemeszteni, hogy nem kellettel a szuleidnek.
# 102
Arra már rá sem merek kérdezni, hogy a már megszületett gyerekek meggyilkolásáról mi a véleményed.
Mert a 38. hetes abortusz támogatása után szerintem nyilvánvaló.
#103 ahan, szóval az örökbeadástól lett valaki lelki roncs, de ha egy életképes csecsemőt megölt volna akkor biztos nem lesz az, az jobb lett volna.
Undorító hogy vannak ilyen emberek és köztünk járnak akik szerint az ilyesmi rendben van.
Gondolom ha megszüli és utána öli meg az is rendben van. Vagy csak az oké ha az orvos csinálja mert akkor neked nem kell végig nézned és nem neked kell megtenned?
Amúgy ha nagyon érdekel én pl 27 éves nő vagyok, de nem hiszem hogy ez bármiben releváns hogy ki milyen idős.
Hagyjátok már. Ez mégis mindig az az a 60éves faszi, aki nem képes feldolgozni 30 éve, hogy gyereke született. Kettő is, kert őurasága nem hajlandó gumit húzni. Ilyennel nincs miről beszélni.
Szerinte eleve sokkal durvább kényelmetlenség neki gumit húzni, mint a magzatnak, hogy darabokra szedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!