18 hetes gyereket hol lehetne elvetetni?
#140 "Végképp lesz@rom, hogy mi a jó neki." - na pont ezért van NEKED antiszociális személyiségzavarod, tudniillik úgy irogatsz ide, hogy nem is akarsz segíteni a Kérdezőnek, pedig ez lenne az oldal célja.
Ezen túlmenően meg összehordtál megint mindenféle baromságot csak anbból az ALJAS INDOKBÓL, hogy a véleményemet hitelteleníteni próbáld.
#141! Nem. ENNEK a kérdezőnek nem akarok segíteni, aki egyébként is egy troll és nem is terhes. Sőt, belőled is kinézném, hogy valamelyik profilodról írtad a sok közül. Inkább neked van személyiségzavarod, aki kizárólag egy topicban akar "segíteni", ahol magzatot kell ölni. Képes vagy ezért több fiókot is fent tartani. Ne haragudj, de ez rohadtul beteges. Más témákban miért nem vagy ennyire aktív?
Ugyan hol? Mindent, amit írtam rólad, te magad írtál. Már skizo is vagy? Te vagy az, aki alaptalanul valláskárosultazott, miközben közöm sincs valláshoz, meg a témának se.
A véleményed nem hiteltelen, csak simán f@szság. Nem véletlen, hogy senki nem osztozik benne.
Az újszülött is életképtelen, mert egyedül a fejét sem tudja felemelni. Ha a kérdező csak akkor jött volna rá a terhességre amikor megszüli akkor azt is tamogatnad hogy az újszülöttet kinyirja?
Valahol meg kell húzni egy morális határt. És ez a határ Magyarországon 12 hétnél van morálisan és jogilag is, vagdalkozhatsz vallással meg egyéb fszsagokkal amiről senki nem beszélt de attól még nincs igazad.
#144! Akkor vegye fel a holland állampolgárságot és maradjon is kint. Akkor semmi probléma.
Ameddig viszont magyar állampolgár, a magyar törvények vonatkoznak rá, ezt már kiveséztük.
145
Nem, nem kell felvennie a holland állampolgárságot.
Nem,nem vonatkoznak erre a magyar törvények.
Hollandiában legalis az abortusz a 24. heten. Barki, ismétlem, BÁRKI ide johet, elvegzik neki. Nincs semmi jogi kovetkezmenye az állampolgársága szerinti orszagban.
#142, hogy te mit tartasz betegesnek, az a te privát magánügyed... valójában meg az a betegség, ami szerepel a betegségek nemzetközi osztályozásában (röviden BNO).
"Ugyan hol? Mindent, amit írtam rólad, te magad írtál." - ha tényleg így emlékszel, akkor ez esetben Cavintonra szorulsz, infúzióban:)
#143 "És ez a határ Magyarországon 12 hétnél van morálisan és jogilag is, " - már megint hülyeségeket írkálsz, Magyarországon pont 5 féle határ van jog szerint, a morál meg MAGÁNÜGY, kb annyiféle van belőle, ahány ember van!
Mégis miféle alapítvány támogat ilyenben?
Ha mégis igaz, akkor hányinger nő vagy, félidős terhes voltál, képes voltál megölni a babádat, aki már mindent érzett.
#149 Nem magyarok voltak, ASN helpline, tényleg csak egy random alapítvány. Bár először gyanús volt az ingyen segítség, de vissza sem kérik az összeget, és amit írtak tényleg kifizették, ha lesz lehetőségem tuti adakozni fogok nekik.:D
Az egészségemmel többet fogok foglalkozni ezután, bár amilyen bánásmódban volt részem az abortusz ÖTLETE miatt több orvosnál is, nem tudom megindulok-e bármerre tb alapon. Erősen ítélkeznek, emiatt a nőgyógyászommal egyáltalán nem tudtam együttműködni, szóval szerintem elhúzódik, mire lesz pénzem magánra..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!