Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 18 hetes gyereket hol lehetne...

18 hetes gyereket hol lehetne elvetetni?

Figyelt kérdés
Magánba, vagy akár másik országba van rá lehetőség? Bárhová elmennénk és bármennyit fizetnénk.
jún. 5. 16:09
 131/166 anonim ***** válasza:
28%

#128 "Örökbefogadásról volt szó, nem toxikus SAJÁT szülőkről. Attól mert a te családod toxikus" - na figyelj Einstein, én általában a családokról beszéltem, amibe benne van a vér szerint is, meg az örökefogadás, mozaikcsalád, meg mindenféle család, amilyen létezik. A legkevesebb probléma nyilván a vér szerinti családokban várható, met ott legalább a gondolkodásmód genetikai komponensei nagyjából stimmelnek. A legtöbb meg ott, ahol még a genetika sem segít... legyen az örökbefogadás, vagy nevelőszülő vagy bármi kizárólag szociális típusú kapcsolat.

Az örökbefogadással egyébként pont az a legnagyobb baj, hogy mire realizálódik, az örökbefogadók komplett légvárakat építenek, hogy milyen lesz majd a gyerekük, pedig még nem is ismerik... meg mániákusan túldimenzionálják a nevelés szerepét a személyiségfejlődésben...

jún. 14. 14:15
 132/166 anonim ***** válasza:
49%

130

Nem le se xarta, hanem nem tudta.

A 18 éves VAGY 10 éve házas két példa volt, két lehetőség, között bamri lehet.

jún. 14. 14:45
 133/166 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy a pszicho válaszoló azt figyelmen kívül hagyta az egyik kommentemben hogy ha nem csak az orvos alá kéne befekudnie és várnia a csodát, hanem neki a saját kezével kellene megölnie azt a magzatot akkor is ilyen nagy szája lenne e. Mert hát ugye könnyű más fszval a csalánt... Bár az eddigiek alapján valószínűleg simán kinyírná. Az ilyenek szokták a nemkivant macska szaporulatot vizbefojtani, a kiskutyakat meg zsákban kidobni a mezőre.
jún. 14. 15:26
 134/166 anonim ***** válasza:
58%
#133! Persze, hisz pszicho. Annak is örült, amikor meghalt az anyja, meg hogy öngyilkos lett a gyerekei anyja. Na, most az ilyentől mit vársz? A pszicho jelző még túl hízelgő is. Az ilyen nem is ember.
jún. 14. 15:29
 135/166 anonim ***** válasza:
16%
#133 miért kellett volna törődnöm azzal, hogy komplett faxságokat beszélsz szokás szerint. Egy 18 hetes magzat ÉLETKÉPTELEN, mint már említettem, ha a Kérdező 18 év alatt lenne, simán megcsinálnák nekik az AB-ot Magyarországon is. A többivel is szokás szerint mellényúltál, a környék összes vemhes kóbormacskája hozzánk szokott járni szülni... Most is éppen van 4 kiscica, akiknek gazdát kell keresni a következő hónapban... (meg talán az anyjuknak is, mert a saját macskánk nem szívleli)
jún. 14. 15:42
 136/166 anonim ***** válasza:
60%

#135 Egy 18 hetes magzat nem teljesen életképtelen. Ott a cikk, 10 órát élt az abortusz után.

De ennyi erővel egy 40 hétre született csecsemőt, sőt egy 2 évest is meg lehetne ölni, mert önállóan életképtelen, ha kiteszed a mezőre pár nap alatt szomjan hal.

jún. 14. 15:47
 137/166 anonim ***** válasza:
27%

#134, tuidod mit, inkább lennék valóban pszichopata, mint valláskárosult magzatvédő söpredék. Tudod az a különbség, hogy én legalább jót akarok a kérdezőnek - meg a hozzá hasonló helyzetbe kerülőknek - amíg ti csak a saját beteg elveiteket kényszerítenétek rá.

Tudod, ha valaki valakit tényleg szeret, akkor az ABBAN SEGÍTI, amit az illető szeretne, és nem képzeli azt, hogy ő jobban tudja, hogy mi jó a másiknak, mint a másik maga, és végképp nem a saját elveit akarja ráerőszakolni. Úgyhogy az a "szerető család" amelyik nem támogatná a lánygyermekét az abortuszban, az nem szerető család, hanem egy cezaromániás közeg.

jún. 14. 15:48
 138/166 anonim ***** válasza:
21%

#136 "Egy 18 hetes magzat nem teljesen életképtelen. Ott a cikk, 10 órát élt az abortusz után." És? Ettől még vetélésnek és abortumnak számít, nem szülésnek, és újszülöttnek...

Gondolom a 10 óra után sem tettek vele semmit, ennyire volt hitelesítve a normál földi körülmények között...

jún. 14. 15:55
 139/166 anonim ***** válasza:
29%
Ha az én gyerekem lenne, segítenék neki az ügyintézésben, és elkísérném Hollandiába. Egyébként nagyon érdekes, de a kukában vagy emésztőgödörben talált csecsemőkről szóló hírek nem váltanak ki ekkora felháborodást. Ott még sokszor mentegetik is az anyát, hogy a hormonok miatt nem volt beszámítható állapotban.
jún. 14. 16:00
 140/166 anonim ***** válasza:
65%

#137! Már teljesült is, hisz az vagy😁

Miért lennék valláskárosult? Ateista vagyok. A megboldogult anyád a magzatvédő söpredék. Az ivadékaiddal beszélhetsz így, ha nem vágnak szájon. Mondjuk ilyen apám lenne már elástam volna a hátsó kertben. Ebből is látszik, hogy az örökbefogadók nem túloznak, ennyit számít a nevelés. Hiába a hányingerkeltő génjeid, az anyjuk nyilván jól nevelte a kölykeidet, ha életben hagytak.

"Tudod, ha valaki valakit tényleg szeret, akkor az ABBAN SEGÍTI, amit az illető szeretne, és nem képzeli azt, hogy ő jobban tudja, hogy mi jó a másiknak, mint a másik maga, és végképp nem a saját elveit akarja ráerőszakolni"

Én viszont nem szeretem a kérdezőt, szóval egyáltalán nem kell egyetértenem azzal, amit tenni készül. Végképp lesz@rom, hogy mi a jó neki.

jún. 14. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!