18 hetes gyereket hol lehetne elvetetni?
Csak 3 hónap múlvára kaptál időpontot...
Persze, meg a drogériába egy terhességi teszt megvásárlásához is időpont kell, igaz?
Nagyon sokan várnak újszölöttre, akiknek nem lehet gyerekük, az örökbeadással boldoggá tudsz tenni egy családot. Megszülni már ígyis-úgyis meg kell, másképp nem fog kijönni.
21-es vagyok, igen olvastam. Azt nem írja benne, hogy mi búbánat miatt nem vett egy terhességi tesztet?
Én is össze-vissza menstruáltam egy időben, de még védekezés mellett is ha több, mint 40 napig nem jött meg vettem egy 300 Ft-os tesztet és megcsináltam.
(Az előző nőgyógyász nem nézte meg rendesen az szerintem arra vonatkozik, hogy korábban, még ez előtt a terhesség előtt nem vizsgálta ki rendesen annak az okát, hogy miért nem menstruál rendesen. Azt írja 3 hónap volt mire ezt az időpontot kapta, 3 hónap az 13 hét, ha most 18 hetes akkor 5 hetes volt az időpont kéréskor, az előtt amúgy se látszódhatott semmi UH-n, ha nézte is valaki)
Ha evek ota kb evi 3-4x jon meg random a mensid akkor nem rohangalsz 10 naponta tesztert. Plane h esetleg a doki is azt mondja h amugy nincs is rendes ovulaciod. Ergo kb 1% az eselyed. Parhavonta rutin vizsgalat.
Nekem is hasonloan derult ki h amugy 16 hetes vagyok. Azon kivul h "kicsit mashogy erzem magam" semmilyen mas tunetem nem volt. Mivel nem volt akkor mar tobb mint fel eve mensim. Kertem idopontot es ott derult ki. Mondjuk en orultem neki.
De ettol meg nem kell h mas is oruljon a terhessegnek.
Mikor voltál annál a fura hölgynél, akivel nem voltál elégedett? Ha akkor már terhes voltál, és ő nem vette észre, akkor lenne jogi alapod a kései abortuszhoz, de mivel már 18 hetes vagy, ezt esélytelen igazolni, és végigvinni, hogy beleférj az időbe.
Figyelj, én megértem, hogy nem vágysz a gyerekre, és nem is ítélem el, aki abortuszra megy. De itt már egy félidős magzatról van szó, nem egy 1-2 centis embrióról.
24-25 hetes extrém koraszüléskor már életben maradhatnak. Ha igaz, hogy Hollandiában ezt megteszik egy majdnem 24. hetes, egészséges magzattal, ez szörnyű.
Inkább adj neki esélyt, és add örökbe! Ha te semmiképp sem tudod vállalni.
Ha már tud a rendszer a várandósságáról, akkor azt is jelezni kell, hogy már nincs. A védőnő is számon tartja, hol tart a terhességben, kötelező vizsgálatok, stb.
Ha nem igazolja, mi történt és hol, felmerülhetne a bűncselekmény gyanúja (Btk. 163 Magzatelhajtás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!