Hogyan győzzem meg, hogy nem tarthatja meg a babát?
A feleségem teherbeesett védekezés mellett. Nyilván azért védekeztünk, mert tudtuk, hogy nem fér bele már egy baba az életünkbe. Van már három fiunk.
Egyszerűen nem tudjuk vállalni. A három gyerekkel is fizikai és mentális teljesítőképességünk határán táncolunk. Nincs időnk magunkra, egymásra és a gyerekekre sincs annyi, amennyit szeretnénk. Anyagilag sem tudjuk vállalni. Albérletben lakunk, ami már ötünknek is kicsi. Egy kisbabának már tényleg nem lenne hely. Én erőfelett dolgozom, ő otthon babázik évek óta. A legkisebb fiunk most múlt 1,5 éves. Úgy volt, hogy hamarosan visszamegy dolgozni és könnyebb lesz az anyagi helyzetünk. Ebből egy új baba mellett nem lenne semmi.
Idegileg mindketten kivagyunk. Fáradtak vagyunk, befásultak. Néha úgy érzem, már a harmadik is felelőtlenség volt, egy negyedik főleg az lenne.
De ő nem akarja elvetetni. Azt hajtogatja, hogy belehalna lelkileg. Engem hibáztat, mert az én szexuális igényeim nagyobbak és szerinte csak az a biztos védekezés, ha nincs szex. Hiába mondom neki, hogy ez sajnos megesik másokkal is és engem is nagyon elszomorít. De még én szükséges rossznak fogom fel, ő gyilkosságnak. Sajnos az idő telik és nem várhatok arra, hogy majdcsak észhez tér és belátja hogy nem tarthatjuk meg. Mivel, hogyan hassak rá?
Azt a gyereket ketten csináltuk, nem egyedül a feleségem.
Ráadásul szeretem a gyerekeim. Lehet, hogy ezt ti nem tudjátok elképzelni, mert egy szeretetre képtelen, érzelmi csökevények vagytok, de vannak emberek, akik képesek szeretni egy gyereket.
Kérdező (#196) "Azt a gyereket ketten csináltuk, nem egyedül a feleségem." - és? Most komolyan, te minek írtál ki kérdést, rosszabb vagy mint a legvéresszájúbb feministák...
"mert egy szeretetre képtelen, érzelmi csökevények vagytok" - izé, akik ilyenek, azok nyilván nem élnének párkapcsolatban...
"de vannak emberek, akik képesek szeretni egy gyereket." - ez biztos így van, csak nem egy _OLYAN_ gyereket, aki a létével folyamatosan a semmibe vételére, kudarcára emlékezteti az adott férfit... aki miatt az ember nem élheti a saját életét a saját elképzelései szerint... aki miatt nem ura többé a saját életének, aki miatt olyan dolgokat kell megtennie és elviselnie, amit nem önként, szabad akaratából vállalt.
Persze biztos más a helyzet a mazochistáknál, akik akár még élvezik is, ha a saját semmibe vételükkel, megaláztatásukkal, csicskaságukkal szembesülnek folyamatosan...
"csak nem egy _OLYAN_ gyereket, aki a létével folyamatosan a semmibe vételére, kudarcára emlékezteti az adott férfit... aki miatt az ember nem élheti a saját életét a saját elképzelései szerint... aki miatt nem ura többé a saját életének, aki miatt olyan dolgokat kell megtennie és elviselnie, amit nem önként, szabad akaratából vállalt."
Ez mind nem a gyerek miatt van, hanem a férfi miatt, aki b.szott gumit húzni.
#198, ha neked fontosabb egy hátad közepére sem kívánt embrió, mint a jó szex, hát egészségedre... én inkább maradok a normális értékrendű nőknél, akik a szabad akarat és a tudatos családtervezés pártján állnak, és nem ír náluk felül mindent az átkozott "anyai ösztön" nevű gerjedelem... bizony, léteznek olyan nők is, akikkel anélkül megélheted a jó szexet, hogy közben nem akarnak minden ellenségednél jobban kiszúrni veled...
De neked további kellemes gumival szenvedést...!
Kiírtam a kérdést, mert kétségbeestem. De átgondoltam, és nyilván szeretem a saját gyerekem. Mert igenis gyerek onnantól, hogy ver a szíve.
És de nyilván az érzelemszegény nyomorultak is élnek párkapcsolatban, mert akkor mindig kéznél van a "jó szex"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!