Hogyan győzzem meg, hogy nem tarthatja meg a babát?
A feleségem teherbeesett védekezés mellett. Nyilván azért védekeztünk, mert tudtuk, hogy nem fér bele már egy baba az életünkbe. Van már három fiunk.
Egyszerűen nem tudjuk vállalni. A három gyerekkel is fizikai és mentális teljesítőképességünk határán táncolunk. Nincs időnk magunkra, egymásra és a gyerekekre sincs annyi, amennyit szeretnénk. Anyagilag sem tudjuk vállalni. Albérletben lakunk, ami már ötünknek is kicsi. Egy kisbabának már tényleg nem lenne hely. Én erőfelett dolgozom, ő otthon babázik évek óta. A legkisebb fiunk most múlt 1,5 éves. Úgy volt, hogy hamarosan visszamegy dolgozni és könnyebb lesz az anyagi helyzetünk. Ebből egy új baba mellett nem lenne semmi.
Idegileg mindketten kivagyunk. Fáradtak vagyunk, befásultak. Néha úgy érzem, már a harmadik is felelőtlenség volt, egy negyedik főleg az lenne.
De ő nem akarja elvetetni. Azt hajtogatja, hogy belehalna lelkileg. Engem hibáztat, mert az én szexuális igényeim nagyobbak és szerinte csak az a biztos védekezés, ha nincs szex. Hiába mondom neki, hogy ez sajnos megesik másokkal is és engem is nagyon elszomorít. De még én szükséges rossznak fogom fel, ő gyilkosságnak. Sajnos az idő telik és nem várhatok arra, hogy majdcsak észhez tér és belátja hogy nem tarthatjuk meg. Mivel, hogyan hassak rá?
Persze, feleség meg 3 gyerek után minden normális ember elkezd keresgélni új nő után, csak hogy ne kelljen gumit felhúzni.
Életszerű.
#161, bizony, a szexuális élet ellehetetlenedésére rá szokott menni a kapcsolatok jó része, ez már csak így működik... az meg már kiderült, hogy a Kérdezőéknél nincs rendben a kapcsolat ezen területe...
(mellesleg a nő valszeg nem most kezdte a védekezés egyéb módjaInak szabotálását, akkor kellett volna elgondolkodni rajta, hogy eltérő szexuális igények - a védekezés módjában való megegyezési képtelenség is ide sorolható - mellett van-e jövője ennek a kapcsolatnak)
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy a Kérdezőnek meg kellene szabadulnia feleségétől meg az anyósától, mert ez csak folyamatosan egyre rosszabb lesz...
Igen, a kérdezőnek kell megszabadulnia a családtól és nem fordítva. 🤣🤣
Akkor elárulom neked, hogy felnőtt embereknél nem csak a párzás van a középpontban, mert azon kívül van ezer másik dolog, és pont ez különbözteti meg az embert az állattól, hogy elvileg felelősséget vállal az utódjaiért, nem pedig járkál virágról virágra beporozni mindet, mert csak ez számít.
Úgy látszik megegyeztek a fogamzásgátlásban. Abban nem egyeztek meg, hogy mi lesz, ha ez a hihetetlenül megbízható módszer csődöt mond.
A nő belement, mert úgy látszik, neki neki nem volt akkora probléma a negyedik. A kérdezőnek lehetett volna több esze, ezt már nehezen keni az asszonyra. Ha nem akar valaki kölyköt, kicsit megbízhatóbb fogamzásgátlást kellett volna választani. 3 gyerek után akár el is köttethette volna magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!