Azt szeretném meg kérdezni hogy terhesség megszakítás hogyan zajlik? Mi a folyamata. Mindennél jobban szerettük volna a kicsi babánkat, de nem tarthatjuk meg. Élettel nem összeegyeztethető.24hetes terhes vagyok.
Egyáltalán nem kamu.
Sztm nem te fekszel itt a kórházban!!
És én sem jó kedvemből fekszem itt.
Igen nem tudtam mi fog történni.. Mert annyira össze voltam kavarodva és annyira sokkolt a hír hogy nem tudtam oda figyelni. De hidd el 6*meg kérdeztem az orvosokat. És az ember ha nagyon fél nem bír egy dologra koncentrálni.
Utolsók, légyszi, ne okoskodjatok már:
"(3) A terhesség a 20. hetéig - a diagnosztikus eljárás elhúzódása esetén 24. hetéig - szakítható meg, ha a magzat genetikai, teratológiai ártalmának valószínűsége az 50%-ot eléri.
(4) A terhesség az időtartamától függetlenül szakítható meg
a) az állapotos nő életét veszélyeztető egészségi ok miatt, illetve
b) a magzatnál a szülés utáni élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség fennállása esetén."
Kérdező, méhszáj-tágítás után fájáskeltő gyógyszerek adagolásával vetélést váltanak ki. Ezeket részint a méhbe adhatják, részint infúzióban, kérdés, hogy az adott kórházban mi a megszokott protokoll.
Mivel itt magzati ellenjavallat nincs, több lehetősége van a fájdalomcsillapításnak is, mint szülésnél.
Régebben ez volt a sztenderd gyógyszer:
ma már általában újabb származékai vannak használatban.
Köszönöm szépen a választ mindenkinek.
Hát sajnos nálunk fenn áll az A illetve a B megoldás is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!