Egy vagy maximum 2 (komplikációmentes! ) terhesség-megszakítás befolyásolja a későbbi teherbeesést?
A mai mütéti technikák mellett gyakorlatilag nem okoz semmiféle eltérést vagy problémát.
A lányomnak 5 missed ab-ja volt, utána az elsö lehetséges alkalommal esett teherbe és született meg a gyereke.
Kedves első válaszoló! Szívből gratulálok a kislányodnak! :) jo egészséget, sok boldogsagot kivanok!
Nekem sajnos 1 abortuszom volt, magánorvosnál, nem volt semmi komplikáció, a méhem rendben van, azt mondják. Mégis izgulok, lehetek e még várandós.
Ismerősnek 1 abortusz
És sajnos 5 miss ab után lett 2 egészséges komplikációmentes terhességből gyermeke.
( miss ab,-oknak nem volt köze az abortuszhoz)
Utolsó, nagyon fiatal vagyok még szerencsére, és semmilyen panaszom nincs, peteérésen orvosilag bizonyított, hogy rendszeres. Én tudom, hogy minden rendben fizikailag, inkább csak azzal van a baj, hogy rágörcsölök előre (még abszolút nem probalkozunk!). Anyukámnak amúgy 3 abortusza volt, és 2 gyereket szült, engem és tesomat. Előttem is volt ab-ja, állitolag nem sokkal utána (2 évvel ) egy megszakításból összejöttem neki...
Nagyimnak meg 4 ab-ja volt, 2 gyereket szült, anyumat és öccsét, pedig akkor még kaparást alkalmaztak ráadásul. Egy kicsit bizom a genetikában is, hogy örököltem ezt a fajta "termékenységet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!