Egy vagy maximum 2 (komplikációmentes! ) terhesség-megszakítás befolyásolja a későbbi teherbeesést?
Köszönöm szépen az értelmes, hasznos válaszokat! :)
20 hetes kismama, szívböl gratulálok Neked!
59%-os válaszadó, csakúgy halkan megjegyzem, hogy a magánnőgyógyászom fél évvel ezelőtt úgy fogalmazott amikor alaposan megvizsgált, hogy "tankönyvböl lehetne tanítani, annyira tökelétes a méhe, nyugodjon meg!". Nem tudom, mire fel ez a hatalmas rosszindulat, hogy szándékosan félelmet gerjesztesz kismamákban/ nőkben, leendő anyukákban azzal, hogy minden egyes kérdés alá valami negatívat kommentelsz. Biztosan egy megkeseredett ember lehetsz, ugyanis NEM kioktatásra van ilyenkor senkinek sem szüksége, hanem hasonló cipőben járt nők TAPASZTALATAI érdekelnek, ezt a kérdésem alatt is megfogalmaztam külön!
Többieknek ment a zöld kéz, mindenkinek egészséges babát, komplikációmentes terhességet kívánok!
Kérdező, esetleg arra nem gondoltál hogy több 59% is van az oldalon? Amúgy meg kérdeztél én normálisan válaszoltam.
Mit mondtam volna? Persze nyugodtan az abortusz csak növeli a későbbi teherbeesés esélyét ne aggódj soha senkivel nem fordult elő még hogy abortusz miatt nem eshetett teherbe sót az Asherman szindróma se létezik, a méhnek meg kifejezetten jót tesz ha időnként átkaparják?
Minden műtétnek van kockázata is vannak akik meddőek lesznek az abortusztól én is ismerek ilyet. És nem, nem vagyok megkeseredett köszönöm szépen, de legközelebb írd oda a kérdéshez hogy csak olyan válaszoljon aki bőszen bólogat és téged igazol nehogy sérüljön az érzékeny lelked. Amúgy meg téged vigasztal ha az esetek 90%-a problémamentes és pont nálad lesz következménye?
Utolsó, csakhogy engem éppenséggel NEM kapartak, hanem 5 hetes + 5 naposan vákuum aspirácioval végezték a mütétet! Direkt vagy 10x rákérdeztem az orvosnál, kell- e kaparni? Azt mondta, NEM! Mikor felébredtem, első kérdésem az volt, minden rendben ment e? Igen. Es még 15x megkérdeztem, kellett e kaparni? Nem!
Szóval elméletileg engem semmilyen szinten nem befolyásolt, kb egy hetet vérezgettem utána, nem volt lázam, se fájdalmam! A terhessegem pedig ismetlen, 5 hetes 5 napos volt, ergo, akkora mint egy borsószem!
Ezek tükrében érdekelnek a tapasztalatok!
23-as válaszoló vagyok , ne aggódj tudom nehéz viszont általánosságban rutin műtétnek számít ha lehet ilyet mondani.
Mi is magánúton csináltattuk semmi olyan panaszom nem volt ,mint pl láz. A szervezetem így reagálta le , panaszra úgy mond nincs okom hiszen van 2 egészséges gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!