4napja lefeküdtem a párommal és nem védekeztünk, bővebben lent?
A lényeg az hogy nemrég óta vagyunk együtt és nem védekeztünk. Nem élvezett belém,de tisztában vagyok vele hogy az előváladéknak van spermium tartalma. Nagyon félek hogy terhes vagyok,ezt kimutatja a teszt vagy még korai?
Kérlek az olyan hozzászólásokat,hogy milyen felelőtlen vagyok kérlek mellőzétek.
De ha minden jöttmentet magadba engedsz csupaszon, akkor miért nem szedsz bogyót, rakatsz spirált,vagy hüvely gyűrű vagy bármi??
Amikor annyi lehetőséged van, te pont leszrod és minden nélkül dugsz, majd jössz ide rettegni!
Dehogy mutatja ki.
Csak nem értem, hogy ha már balf.sz voltál, miért 4 nap után jut eszedbe, hogy terhes lehetsz?
Miért nem jutott szex után azonnal eszedbe és mentél el esemény utáni tablettáért?
Minden jött ment?:) Azért ismeretlenül ilyet írni elég merész. Elmondom neked hogy eddig 2kapcsolatom volt ami azt jelenti hogy 2embert "engedtem magamba"
A nemrég óta az 3hónap.. nyilván rettegek mert fiatal vagyok (21éves) de ha jönne sem lenne semmi gond ,megtartanánk.
Egyébként köszönöm a többieknek a normális hozzászólást!
Légyszíves irass ki gyogyszert, hüvelygyűrűt, rakass spirált, vagy húzzon gumit a partnered.
Nem is értem, 21 évesen azert felelősségteljesebb lehetnél.
4 nap után nincs az a teszt, ami kimutatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!