Lefeküdtem a barátommal, de vedekeztünk gumival és belém sem élvezett Hányingerem van, émelygek, rossz a gyomrom étvágytalan vagyok és megduzzadtak a melleim Amúgy most kell megjönnie Menmyi az esély hogy terhes vagyok? Vagy csak túlstresszelem
Akk tuti
Nem lehetek az?
21-én történt
Mióta észbe jutott h netalán terhes lehetek akkor jött a tünetek többsége
Megintcsak 3-as vagyok: Mit vársz, mit mondjunk? Hogy tuti terhes vagy?
A tünetek azért vannak mert bebeszéled magadnak és rástresszelsz, hogy biztos terhes vagy. Ennek kb 0% az esélye. Ezt értsd meg.
Ha majd késik a menstruációd, onnantól lehet aggódni, de mivel védekeztetek és el sem ment benned így mondom semmi esélye nem lehet.
A megduzzadt mell tipikusan lehet annak a jele, hogy megjön a vérzésed.
Az étvágytalanság, rossz közérzet, émelygés, hányinger pedig tipikus tünete lehet egy gyomorrontásnak vagy egy vírusos gyomorfertőzésnek is.
Amúgy voltam már kismama és nálam speciel azok a bizonyos tipikus terhességi tünetek, mint hányinger, émelygés, stb. azok akkor kezdődtek, amikor már 7 hetes terhes voltam, vagyis nem hogy a vérzésem több hete kimaradt már, hanem konkrétan orvos megerősítette már a terhesség tényét!
Szóval nyugi, ha megfelelő volt a védekezés, akkor tuti nem vagy terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!