Szerintetek van esely arra, hogy terhes vagyok?
Peteeres elott ket nappal egyutt voltunk a baratommal. Ma meglelodve lattam, hogy a telefonom jelezte, hogy 2 nap mulva menstruacio. Azert voltam meglepve mert elottw 1 hettel legalabb gorcsol az alhasam es ahogy kozeleg a piros nap egyre lentebb es erosebben. Erzekeny a mellem es nagyon megduzzad. Faj a derekam. Hisztis vagyok stb es ezek a tunetek mind elmaradtak. Elvileg a sperma ket napig meg eletkepes bennem. Ezert gondolom, hogy akar ez is elofordulhat. Ti jartatok mar igy? Es utana megjott vagy baba lett? :) En nagyon orulnek .. Eddig mindig bebeszeltem magamnak es mostanra mar teljesen letettem rola. Csak a telefonom jelzesere jutott eszembe.
Elore is koszonom a valaszokat :)
Kerdezo:) erre nem tudok mit irni, csak azt hogy nekem js a telo jelzi a pirosnapjaimat. Nekem a memtruacio elott 1 hettel erzekenyek a melleim megduzzad, es idegbeteg is vagyok , es persze most ezek a tuneteim elmaradtak nekem is .
most komolyan gondolod hogy ebbol gyerek lehet?😊
mar kivi vagyok!
Csoda lenne de azert mi is orulnunk a babanak, mert mar tervezgettuk, es ha hamarabb be csuszna sem lenne baj.
Nekem meg van 3 napom , es ha nem jon meg akkor tesztelek en is.
Szoritok neked remelem osszejott, irjj a teszt eredmenyerol 😊
Bizom benne :) Nekem menstruacio elott hatalmasra duzzadnak a melleim es faj feszul stb. Most pedig semmi. Most nem mondhatom azt, hogy bebeszeltem magamnak mert ideag eszembe sem jutott. De ettol fuggetlenul nagyon felek, hogy felesleges a remenykedes es megint csalodok.
En is drukkolok Nektek!! Es mindenkepp irok majd, Te is irj majd! :)
Drukkolok! :)
Nekem babám ma 2 hetes :)
Nem reg olvastam a neten, hogy akinek mindig van menstruacio elott tunet es x honapon pl kimarad akkor utalhat peteeres kiesesere is. Most tudom hogy a neten sok baromsag van ossze hordva.
csak elgondolkodtam most ezzen.
nekem sincs semmi tunetem melletm telt de nem faj nem erzekeny , semmi! Ha megis megjonne akkor lehet nem volt peteeresunk?
Na de azert ne igy legyen mar csak most mar nem ertek semmitse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!