Szerintetek terhes vagyok?
1. Amikor elszakadt a gumi, akkor kellett vona 72 órás tablettát felíratni, mert igy van esélyed a terhességre.
2. tesztet akkor érdedmes venni, ha az akrus óta eltelt legalább 10-14 nap.
3. Viszont minél elöbb tesztelj, ha letelt ez az idö, mert ha terhes vagy, döntenetek kell arról, hogy mi lesz ezután.
KILENCEDIKÉN voltak együtt, még mit teszteljen? 8 nap telt el, semmit nem mutat ki az a teszt még, már ha abból az aktusból terhes.
Egyébként mensi előtt két nappal, úgy, hogy el se ment benned a barátod, nagyon nem valószínű, hogy terhes lennél, persze nem is lehetetlen. Ugyanakkor, ha meg is fogant, attól még valószínű megjött volna a mensid, mivel ilyenkor még nem ágyazódik be, ergo a szervezeted észre sem veszi, hogy terhes vagy.
Én sokkal esélyesebbnek tartom, hogy csak a ciklusod szórakozik veled, 16 éves vagy, ilyenkor még nem ritka, hogy késik kicsit, vagy éppen előbb jön meg. Felnőtteknél is előfordul, nekem 25 évesen késett minden ok nélkül két hetet, voltam is dokinál, de terhes nem voltam, se bajom nem volt.
Szerintem várj még egy hetet, ha még mindig nem jön meg, AKKOR tesztelj, akkor már ki is mutatja a teszt, ha van valami. Akár negatív, akár pozitív, irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!