Lehetek így terhes? Ugyan annyi az esélye?
Lehet ítélkezni nyugodtan! :) Bírja a hátam......
Párom nem akar még babát én viszont igen. Már van egy 1,5 éves gyerekünk és azt mondta ha véletlenül besikerülne nem vetetnénk el de NE SIKERÜLJÖN MÉG!! :) :) Tudom,hogy ha jönne akkor egyébként örülne neki.....
10 éve vagyunk együt szóval tudom mit beszélek.
Szóval a kérdésem az lenne,hogy ha kiszállásos módszerrel vagyunk együtt de én valamilyen módon bejuttatom a spermát akkor is ugyan olyan esélyel lehetek terhes mint ha belövellne??
Bocs az idióta kiírásért de nagyon kíváncs vagyok.
Köszönöm.
Érdekes, hogy a párod még nem akar babát, de nem védekeztek...
A barátnőm így lett terhes, szóval nem is kell piszkálnod a spermát, így is összejöhet.
Bocs,hogy visszakerdezek,de nem zavarna egy életet leélni úgy,hogy igy fogan meg a babátok,hogy te "bejuttatod" magadnak a spermat illetve a párodat becsapod???
Nekem ez eleg gusztustalan módszernek tűnik,hiába mondod hogy jol ismered meg 10év stb
Nem ez a módja egy ujabb babanak!
Szerintem meg ne manipulálj.
Majd ha ő is akarja, akkor legyen másik gyerek.
Pár hónapja egy nő a férje tudta nélkül abbahagyta a fogamzásgátlást, pedig a férje nem akart másik gyereket.
Azt hitte, ha terhes lesz a férj örülni fog neki. A véga 20 év házasság után válás lett.
Egy gyereket mindkét félnek akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!