Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 napig volt mestruálciom...

Klaudiaa24 kérdése:

1 napig volt mestruálciom lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Járt már igy valaki hogy 1 napig volt mestruálciojs éd terhes lett.Nekem 1 napig volt csak és utána semmi de nem érzek terhességre utalo jeleket vegyek egy tesztett és majd kiderül vagy mit csináljak segitsetek!!!
2014. dec. 16. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, csinálj egy tesztet!
2014. dec. 16. 09:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ezt a hete még megvárom és ha nem jön meg akkor veszek egy tesztet,mert görcsölök mint mikor már készül meg jönni de semmi és már rég meg kellett volna jönnie
2014. dec. 16. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
MenstruáLcióóóóó????
2014. dec. 16. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:

most ezen vagy fennakadva, hogy elütötte a betűt? Bárkivel megesik!

Várj pár napot és tesztelj. Lehet terhesség.

2014. dec. 17. 08:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!sajnos igen elütöttem és csak késön vettem észre és sajnos javitani már nem tudtam.Nem a helyesirásom miat irtam hogy jol irtam e le vagy nem kérem aki nem akar ne válaszoljon.Nagyon jol tudom hogyan kell le irni sajnos szerintem mással is megesik hogy elir valamit
2014. dec. 17. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan az első hónapban a szokott időben 4 napig volt menstruációm, de csak barnázás, élénk piros vér nem volt benne. És akkor már rég terhes voltam. Várj egy kicsit, ha nem jön meg rendesen, akkor teszt.
2014. dec. 18. 15:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt a hete még meg várom mert nagyon görcsöl a hasam alja mint mikor megszokott jönni de semmi nem még barnásfolyás sem. Ha mégse jönne meg a héten a jövöhéten már veszek egy tesztet és megtudom hogy mi van
2014. dec. 18. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!