Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek így terhes? Ugyan...

Lehetek így terhes? Ugyan annyi az esélye?

Figyelt kérdés

Lehet ítélkezni nyugodtan! :) Bírja a hátam......

Párom nem akar még babát én viszont igen. Már van egy 1,5 éves gyerekünk és azt mondta ha véletlenül besikerülne nem vetetnénk el de NE SIKERÜLJÖN MÉG!! :) :) Tudom,hogy ha jönne akkor egyébként örülne neki.....

10 éve vagyunk együt szóval tudom mit beszélek.

Szóval a kérdésem az lenne,hogy ha kiszállásos módszerrel vagyunk együtt de én valamilyen módon bejuttatom a spermát akkor is ugyan olyan esélyel lehetek terhes mint ha belövellne??

Bocs az idióta kiírásért de nagyon kíváncs vagyok.

Köszönöm.

2014. dec. 17. 21:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Házi inszemináció??? :-D

Inkább beszéld meg a férjeddel, hogy durrantson telibe a kiszállás helyett!

Mégis csak egyenesebb és célravezetőbb, mint szex után magadat megdugni.

2014. dec. 18. 06:35
 12/13 anonim ***** válasza:
kb annyit ér mintha spermás zsepivel törlöd ki magad. csekély a teherbeesésehez. arrol nem beszélve ha a sperma alakja megváltozik sérül, és a sérült sperma ágyazodik be abbol komoly baja lehet a babának. nem tenném!
2014. dec. 18. 09:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi megszakítással védekeztünk, mert se én, se a párom nem akartunk még babát. Mindketten úgy emlékszünk, hogy időben kivette mindig, utána nem trükköztem a spermával, most mégis 37 hetes terhes vagyok.

Szóval lehet be se kell juttatnod a spermát, anélkül is sikerülne, nem a legbiztonságosabb védekezési módszer.

Amúgy férjed mit mond? Mikor szeretne második babát? Mert ha nem olyan sokára, akkor lehet jobb lenne megvárni azt a kis időt.

2014. dec. 18. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!