Szerintetek van esely arra, hogy terhes vagyok?
Peteeres elott ket nappal egyutt voltunk a baratommal. Ma meglelodve lattam, hogy a telefonom jelezte, hogy 2 nap mulva menstruacio. Azert voltam meglepve mert elottw 1 hettel legalabb gorcsol az alhasam es ahogy kozeleg a piros nap egyre lentebb es erosebben. Erzekeny a mellem es nagyon megduzzad. Faj a derekam. Hisztis vagyok stb es ezek a tunetek mind elmaradtak. Elvileg a sperma ket napig meg eletkepes bennem. Ezert gondolom, hogy akar ez is elofordulhat. Ti jartatok mar igy? Es utana megjott vagy baba lett? :) En nagyon orulnek .. Eddig mindig bebeszeltem magamnak es mostanra mar teljesen letettem rola. Csak a telefonom jelzesere jutott eszembe.
Elore is koszonom a valaszokat :)
Òóó sajnalom, neked mikor kellene megjonni? Mert ha kesik akkor meg minden lehetseges,de ha nem akkor ne szomorkodj majd legkozelebb.
En nem is tesztelek, majdcsak akkor ha kesik 4.5 napot.
8 nap kesesnel mar ki kene mutatnia a tesztnek nem? :S Ma mar nekem se volt mellerzekenyseg sem. Az a durva hogy menstruacio elott min. 1 hettel nagyon durvan gorcsolok, de meg mindig semmi. 2 napja kesik. Holnap, ha csinalok megint egy tesztet (x-epil) az meg mindig korai?
Drukkolok neked ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!