Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esely arra,...

Szerintetek van esely arra, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Peteeres elott ket nappal egyutt voltunk a baratommal. Ma meglelodve lattam, hogy a telefonom jelezte, hogy 2 nap mulva menstruacio. Azert voltam meglepve mert elottw 1 hettel legalabb gorcsol az alhasam es ahogy kozeleg a piros nap egyre lentebb es erosebben. Erzekeny a mellem es nagyon megduzzad. Faj a derekam. Hisztis vagyok stb es ezek a tunetek mind elmaradtak. Elvileg a sperma ket napig meg eletkepes bennem. Ezert gondolom, hogy akar ez is elofordulhat. Ti jartatok mar igy? Es utana megjott vagy baba lett? :) En nagyon orulnek .. Eddig mindig bebeszeltem magamnak es mostanra mar teljesen letettem rola. Csak a telefonom jelzesere jutott eszembe.

Elore is koszonom a valaszokat :)

2014. dec. 20. 00:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Òóó sajnalom, neked mikor kellene megjonni? Mert ha kesik akkor meg minden lehetseges,de ha nem akkor ne szomorkodj majd legkozelebb.

En nem is tesztelek, majdcsak akkor ha kesik 4.5 napot.

2014. dec. 21. 16:03
 12/26 A kérdező kommentje:
Ma kellett volna megjonnie. De semmi jelet nem erzem meg mindig. Remelem csak a teszt nem volt eleg erzekeny.
2014. dec. 21. 21:19
 13/26 A kérdező kommentje:
Nalatok van valami ujdonsag? Nekem ma sem jott meg. A mellem minta egy kicsit kezdene megduzzadni.
2014. dec. 22. 16:27
 14/26 anonim ***** válasza:
Még nekem sem jött meg...15én kellett volna. De ha minden igaz volt peteérésem 14én azelőtt, alatt is együtt voltunk. A hőmérséklet reggelente 36,8-36,9 egy ideje. Csináltam egy tesztet tegnap mert peteérésem szerintem volt előtte is de semmi, negatívat mutatott sajna. Menzesz azóta sem, petefészekszúrka volt 3 napig de elmúlt, meg a mellérzékenység is. Hajrà mindenkinek, majd még írok.
2014. dec. 23. 15:32
 15/26 A kérdező kommentje:

8 nap kesesnel mar ki kene mutatnia a tesztnek nem? :S Ma mar nekem se volt mellerzekenyseg sem. Az a durva hogy menstruacio elott min. 1 hettel nagyon durvan gorcsolok, de meg mindig semmi. 2 napja kesik. Holnap, ha csinalok megint egy tesztet (x-epil) az meg mindig korai?

Drukkolok neked ;)

2014. dec. 23. 21:36
 16/26 anonim ***** válasza:
Most már ki kellene mutatnia a tesztnek...
2014. dec. 26. 09:31
 17/26 A kérdező kommentje:
Mar 6 napja kesik. Meg mindig semmi jel. Leghamarabb hetfon tudok tesztet venni :( Falun lakok es ilyenkor semmi nincs nyitva. Es vasarnap sem lesz :/ Addig megorulok.
2014. dec. 26. 10:57
 18/26 anonim ***** válasza:
Még nem teszteltél???
2014. dec. 26. 14:14
 19/26 A kérdező kommentje:
De vasarnap. Az negativ. Aztan szerdan halvany pozitiv (de nem ott jelent meg a 2. csik ahol kellett volna) Ma bementem a legkozelebbi varosba ugyeletes gyogyszertarba es sikerult vennem tesztet. Ez mar masfajta (Gabiriel. Remelem megbizhato) Es reggel megcsinalom. Nem mertem delutani vizeletbok.
2014. dec. 26. 14:32
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem 15-e óta még mindig semmi, de a teszt negatív volt. Gondolom regenerálódik a szervezetem mert abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését. Nem stresszelek, lesz ami lesz. Mi lett ma reggeI az eredményed?
2014. dec. 27. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!