Hogyan győzzem meg, hogy nem tarthatja meg a babát?
A feleségem teherbeesett védekezés mellett. Nyilván azért védekeztünk, mert tudtuk, hogy nem fér bele már egy baba az életünkbe. Van már három fiunk.
Egyszerűen nem tudjuk vállalni. A három gyerekkel is fizikai és mentális teljesítőképességünk határán táncolunk. Nincs időnk magunkra, egymásra és a gyerekekre sincs annyi, amennyit szeretnénk. Anyagilag sem tudjuk vállalni. Albérletben lakunk, ami már ötünknek is kicsi. Egy kisbabának már tényleg nem lenne hely. Én erőfelett dolgozom, ő otthon babázik évek óta. A legkisebb fiunk most múlt 1,5 éves. Úgy volt, hogy hamarosan visszamegy dolgozni és könnyebb lesz az anyagi helyzetünk. Ebből egy új baba mellett nem lenne semmi.
Idegileg mindketten kivagyunk. Fáradtak vagyunk, befásultak. Néha úgy érzem, már a harmadik is felelőtlenség volt, egy negyedik főleg az lenne.
De ő nem akarja elvetetni. Azt hajtogatja, hogy belehalna lelkileg. Engem hibáztat, mert az én szexuális igényeim nagyobbak és szerinte csak az a biztos védekezés, ha nincs szex. Hiába mondom neki, hogy ez sajnos megesik másokkal is és engem is nagyon elszomorít. De még én szükséges rossznak fogom fel, ő gyilkosságnak. Sajnos az idő telik és nem várhatok arra, hogy majdcsak észhez tér és belátja hogy nem tarthatjuk meg. Mivel, hogyan hassak rá?
Bocs, de azért így tényleg kicsit más a dolog fekvése.
A feleséged nem védekezés mellett esett teherbe :D
Na ugye, megírtam egy korábbi hozzászólásomban, hogy ne tekintsük már áldozati báránynak a kérdezőt, illetve gyanús volt a "védekezés melletti teherbeesés", ezért is kérdeztem mi volt az a védekezési forma... Ki is bújt a szög a zsákból.
Egyesek meg elhordták mindennek csak az asszonyt...
Ezek szerint megvan részedről a döntés, hogy akkor már inkább a 4. gyerek, mint a válás és a hétvégi apaság. Akkor a néma egymás mellett élés helyett gyorsan jelezd ezt az asszony felé, mielőtt menthetetlen lesz a dolog és mindkét lehetőségből csak a rossz jut neked! Nem kell lemenni kutyába, térden csúszni és nagymonológot előadni, de mondd meg neki! A válással fenyegetés, ha nem megy abortuszra valószínűleg elég mély sebet okozott, de hivatkozhatsz végső kétségbeesésre, hogy nem jut eszedbe más megoldás, de ha neki van ötlete arra, hogy tudnátok a negyedik mellett elég időt (és pénzt) fordítani a másik háromra, akkor hallgatod. Ha tettél egy gesztust, onnantól nála pattog a labda. A kérdés, hogy mennyire lovalta bele már magát.
Megjegyzem, lehet, hogy a vetélésein olyan módon lett túl lelkileg, ami nagyon nehézzé tenné egy saját abortusz feldolgozását. Személyes: nekem pl. az segített, hogy nem az én döntésem és hibám volt, valószínűleg betegek lettek volna stb. Na most ez egy abortusznál a régi sebek feltépését is jelentené. Az már csak ráadás, hogy ha kaparni is kellett utána, akkor nagy eséllyel terhességmegszakításos szobatársa(i) is volt(ak), ami még rárakhatott nála pár plusz réteget arra, hogy gondolkodik erről. Kellemes is az, amikor a régen várt terhességet elvetélő mellett a sorozatban harmadik abortuszára érkező lány fekszik.
Megszakításos közösülés: finoman szólva orosz rulett. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem éltünk még vele. Akkor jó, ha épp inkább ne jöjjön a baba, de ha jön, az sem tragédia eset van.
A kérdező ezzel a "védekezési formával" bevállalta a lehetséges teherbeesést is, most meg sír a szája, hogy az asszony nem akar abortuszra menni.
Amúgy mi volt a terv? Ha beesik, majd szépen elzavarod az asszonyt abortuszra, te meg mosod kezeid?
Azért gondolkodj már el magadon.
"Mert more felhúzom, lelankad, aztán meg lőttek az egésznek"
Ez max. egy tapasztalatlan tinifiú kifogása lehet.
Egy FÉRFI megtanulja használni.
De te még el is köttethetnéd magad, hisz 3 gyerek után már megcsinálják.
De ahhoz is töketlen vagy, mi?
"Ez max. egy tapasztalatlan tinifiú kifogása lehet.
Egy FÉRFI megtanulja használni." - miért akarna a férfi olyasmit használni, ami rossz neki? Mi haszna van belőle? Inkább meg kell találni az olyan női partnert, aki szintén nem ezt a szex minőségét erősen rontó, és amellett hangyányira fasisztoid eszközt preferálja a fogamzásgátlásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!