Hogyan győzzem meg, hogy nem tarthatja meg a babát?
A feleségem teherbeesett védekezés mellett. Nyilván azért védekeztünk, mert tudtuk, hogy nem fér bele már egy baba az életünkbe. Van már három fiunk.
Egyszerűen nem tudjuk vállalni. A három gyerekkel is fizikai és mentális teljesítőképességünk határán táncolunk. Nincs időnk magunkra, egymásra és a gyerekekre sincs annyi, amennyit szeretnénk. Anyagilag sem tudjuk vállalni. Albérletben lakunk, ami már ötünknek is kicsi. Egy kisbabának már tényleg nem lenne hely. Én erőfelett dolgozom, ő otthon babázik évek óta. A legkisebb fiunk most múlt 1,5 éves. Úgy volt, hogy hamarosan visszamegy dolgozni és könnyebb lesz az anyagi helyzetünk. Ebből egy új baba mellett nem lenne semmi.
Idegileg mindketten kivagyunk. Fáradtak vagyunk, befásultak. Néha úgy érzem, már a harmadik is felelőtlenség volt, egy negyedik főleg az lenne.
De ő nem akarja elvetetni. Azt hajtogatja, hogy belehalna lelkileg. Engem hibáztat, mert az én szexuális igényeim nagyobbak és szerinte csak az a biztos védekezés, ha nincs szex. Hiába mondom neki, hogy ez sajnos megesik másokkal is és engem is nagyon elszomorít. De még én szükséges rossznak fogom fel, ő gyilkosságnak. Sajnos az idő telik és nem várhatok arra, hogy majdcsak észhez tér és belátja hogy nem tarthatjuk meg. Mivel, hogyan hassak rá?
Kérdező (#219) az idő múlása nem változtat a múlt tényein...
Az meg, hogy bekövetkezhetne-e terhesség, az a párom korán múlik első sorban, nem az enyémen.... hidd el, annyira nem olcsó a fogamzásgátló, hogy bárki is potyára szedné...
És normális ember azért vállal felelősséget, amiben döntési joga is volt... aki eltűri, hogy más hozzon döntéseket az ő felelősség-vállalásáról, azt BALEKNEK hívják, nem normális embernek...
És amint már említettem nálunk a párkapcsolat nem a nemek harcáról szól...
#221, tudod valakinek ellensúlyozni kell a sok beteg anyaság-fetisista propagandát, és be kell mutatni, hogy egy férfinak más útja is van, mint szolgai módon becsicskulni az véranyucikák aberrált elvárásainak... más út is van, mint a pocsék szex kontra a spermadonorság, nem igaz, hogy egy férfi választása az incelség és a "spermadonor és ATM" szerep között van kizárólag...
Mert az ilyen kérdező-félék valójában a férfiak szenvedésének fő okozói, akik a melldöngetés kiséretében vállalt csicskaság példáját mutatják be, tökéletesen alárendelődve egy domináns nő uterusának. Mivel pont ismerem ezt a sorsot is, én bizton kijelenthetem, hogy ez az, amit soha sem kívánnék egyetlen férfitársamnak se... persze ha valaki önként ezt választja, azon nem lehet segíteni...
Bár nem vagyok meggyőződva arról, hogy az ilyen lefutású kérdések nem direkt íródnak ki abból az elitélhető célból, hogy a férfiakat a számukra legrosszabb irányba próbálják terelgetni, befolyásolni...
Szerintem neked egy pszichológus nagyon elkélne, mert a nyomorodon át nagyon torz módon látod a világot.
Csodálom, hogy akadt nő, aki egy ilyen picsogós vénemberrel összeállt.
Te az evolúció zsákutcája vagy. A legtöbb férfi, veled ellentétben, akar gyereket. Nem csak a nők, igen, a férfiak is. Nem csak az emberek, az állatok is. Minden faj a szaporodásra törekszik. Az ember is. És szerencsére sok férfi képes is felelősséget vállalni az utódaiért. Érdekes lenne egy szakemberrel kideríttetned, hogy te miért vagy erre képtelen. A gyerekkorodat kéne megkapirgálni, hogy kiderüljön miért lettél ilyen elcseszett.
&224 "Csodálom, hogy akadt nő, aki egy ilyen picsogós vénemberrel összeállt." - te Kérdező, nem inkább a saját párkapcsolatoddal kellene foglalkoznod? "Engem hibáztat, mert az én szexuális igényeim nagyobbak és szerinte csak az a biztos védekezés, ha nincs szex.".... "Én erőfelett dolgozom, ő otthon babázik évek óta. A legkisebb fiunk most múlt 1,5 éves. Úgy volt, hogy hamarosan visszamegy dolgozni és könnyebb lesz az anyagi helyzetünk. Ebből egy új baba mellett nem lenne semmi."
A helyzet az, hogy nem engem használnak ki spermadonornak és ATM-nek, mint már említettem... mi boldogan eléldegélünk a párommal 25+ éve, szex akkor van, ha szexelni akarunk, mikor melyikünk épp a fő kereső, nem használjuk ki egymást, egyikünk sem erőszakol kéretlen terheket a másikra...
A másik meg az, hogy mi vagy te, Böjte Csaba??? Az győzködte a férfiakat hasonló baromságokról 1-2 éve... bocs, de én erre nem vagyok vevő, nem tölt el sárga irigység, amikor azt látom, hogy más férfiakat hogy törnek igába... és nem, nem okoz hiányérzetet bennem, hogy a babázás tudhatóan nem az én világom, ahogy a "konzervatív családi idill" se...
Pedig egy végtelenül sérült lelkű férfi vagy. Hogy azért mert gyepált az apád, vagy anyád lelépett egy másik kandúrral. Esetleg a szemedre vetették hogy nem kívánt gyerek voltál, ezt már csak te tudhatod.
De nagyon szembe mész az autopályán. Spermadonor...áruld már el, sperma nélkül hogy lehet gyereket csinálni? Ha hiszed, ha nem, vannak emberek, akik képesek szeretetet adni és gyereket is akarnak. Nem mindenkinek csak egy ágymelegítő kell, akit 35 évig lehet b@szni, de még egy doboz tej árát is elkéri, ha hoz neki a boltból, nehogy ATM-nek legyen nézve. Vannak, akik gazdasági közösséget alkotnak. A legtöbb családban így normális. De honnan tudnád, ha nincs családod?
Kérdező ne foglalkozz vele nem ér annyit.
Kívánom hogy boldog legyél a 4 gyermekeddel, és rendbejöjjön a kapcsolatod a feleségeddel. De az ilyenekkel feleslegesen állsz le vitatkozni, nem fogod tudni megváltoztatni a nézőpontját. Ő így boldog (vagy nem, ezt ő tudja).
Igen, pánikba estem. Nem vagyok rá büszke. De átgondoltam és vállaltam a felelősséget. Sokan vannak ezzel így.
Persze csak azok, akik bármiért is képesek felelősséget vállalni. Főleg ekkora felelősséget. Te miért vagy felelős? Majd ha egyszer leszel, akkor átérzed.
A ti fajtátok azon a csökevény szinten van, hogy az asszony dugnivaló, ha meg terhes lesz, mert a mocskos r...nc nem védekezeik megfelelően (mert ugye az uraság nem fog, hova gondol) akkor benyugtatózzuk és feldugunk neki egy kötőtűt. (Ugye volt ilyen komment is). Aztán dögöljön bele a gyerekkel együtt, mert mi az hogy majd ő, a macsó felelősséget vállal, amiért szórja a magját?
Megértem valahol, mert pl a 60 éves tata (nem tudom melyik kommentelő kicsoda) más korban nevelkedett. Amikor a gyerek meg az asszony verve volt jó. Neki nyilván azért fontos, hogy a 25 éve vele lévő dugópajti combja mindig nyitva, a pofája mindig csukva legyen. Ha szerintetek ez jellemzi az alfahímet, akkor legyen. Büszke vagyok rá, hogy egy családját szerető, felelős apa vagyok. Szerencsére a mai korban, a normáis nők már nem szadista, agresszív linkóci alakokat szeretik. Más kor ez mint amelyiknek még ti vagytok a csökevényes maradványai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!