Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan győzzem meg, hogy nem...

Hogyan győzzem meg, hogy nem tarthatja meg a babát?

Figyelt kérdés

A feleségem teherbeesett védekezés mellett. Nyilván azért védekeztünk, mert tudtuk, hogy nem fér bele már egy baba az életünkbe. Van már három fiunk.

Egyszerűen nem tudjuk vállalni. A három gyerekkel is fizikai és mentális teljesítőképességünk határán táncolunk. Nincs időnk magunkra, egymásra és a gyerekekre sincs annyi, amennyit szeretnénk. Anyagilag sem tudjuk vállalni. Albérletben lakunk, ami már ötünknek is kicsi. Egy kisbabának már tényleg nem lenne hely. Én erőfelett dolgozom, ő otthon babázik évek óta. A legkisebb fiunk most múlt 1,5 éves. Úgy volt, hogy hamarosan visszamegy dolgozni és könnyebb lesz az anyagi helyzetünk. Ebből egy új baba mellett nem lenne semmi.

Idegileg mindketten kivagyunk. Fáradtak vagyunk, befásultak. Néha úgy érzem, már a harmadik is felelőtlenség volt, egy negyedik főleg az lenne.

De ő nem akarja elvetetni. Azt hajtogatja, hogy belehalna lelkileg. Engem hibáztat, mert az én szexuális igényeim nagyobbak és szerinte csak az a biztos védekezés, ha nincs szex. Hiába mondom neki, hogy ez sajnos megesik másokkal is és engem is nagyon elszomorít. De még én szükséges rossznak fogom fel, ő gyilkosságnak. Sajnos az idő telik és nem várhatok arra, hogy majdcsak észhez tér és belátja hogy nem tarthatjuk meg. Mivel, hogyan hassak rá?

2022. dec. 9. 12:11
 231/254 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező (#229) nagy lett a szád... tudod, a különbség annyi, hogy én voltam a te helyzetedben, olyan párkapcsolatban, ahol elém helyeztek egy fejletlen embriót... hát rémálmomban sem kívánom vissza életem azon periódusát...

Én tökéletesen meg vagyok elégedve a mostani családommal, és rohadtul nem érdekel hogy másnak mi a "normalítása" - tudod nem vagyok függő személyiség, akit a másoknak való megfelelés éltet - szemben veled! Számunkra pont az a normális, amiben jól érezzük magunkat a párommal, mindenki más ideái tökéletesen hidegen hagynak...

Voltaképp egyetlen valid "normalítás" létezik, az, hogy az ember jól érezze magát a saját bőrében, a saját családjában... nálunk ez adott, nálad meg hát - amint idéztem az előbb a saját kérdésedből - nem igazán...

Tök felesleges erőfeszítés mások analizálgatásával önigazolni a saját csicskaságodat, JOGOD VAN becsicskulni - szökőévente csak gyerekcsinálási célból szexelni, évekig eltartóbaleket játszani - is... a te döntésed, nem tartozol magyarázattal senkinek...

2023. febr. 27. 08:47
 232/254 A kérdező kommentje:
Ebből az "elém helyeztek egy fejletlen embriót" olyan undorító picsogás, ami a legirritálóbb, hisztis nőnél is gázul hangzana. Kb egy gyerek szájából elfogadható. Gondolom nagyon bántotta a kicsi, sebzett lelked, hogy egy anya szereti a gyerekét. És hogy neked osztozni kellett anyuci figyelmén. Meg hogy a pici babucinak valami nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Gondolom toporzékoltál egyet a tehetetlenségtől és azóta is ezen sírdogálsz. Hát ilyen egy igazi tesztoszteronbomba. A sarokban pityereg, mert valaki nem ugrik teljesíteni az akaratát.
2023. febr. 27. 09:47
 233/254 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező (#232) most őszintén, szerinted mennyire izgalmas az, hogy neked mennyire tetszik a "elém helyeztek egy fejletlen embriót" szöveg?? A gáz az az, ha egy nő ezt megcsinálja egy férfival, a nő tökéletesen defektes értékrendjéről árulkodik...

"hogy egy anya szereti a gyerekét." - újfent, nem egy gyerekről volt szó, hanem egy vatradék embrióról

" Gondolom toporzékoltál egyet a tehetetlenségtől" - akkor még valóban kb... ma egy ilyen helyzetben tennék róla, hogy kicsikebabucikaazmáregykiséletke tovahaladjon...

És igen, számomra a tolerálhatóság értékkészletán kívül esik az a súlyos jellemhiba, amikor valaki egy még meg nem született embert bárki(!!) megszületett, ma élő ember elé helyez. Azért aztán - saját káromon is tanulva - soha sem kezdenék magzatvédővel, vallási fanatikussal és egyéb elvarázsolt csodabogárral.

2023. febr. 27. 09:59
 234/254 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az a nő nem is szeretett egy ilyen embert mint te. Szadista, agresszív, akarnok, hisztis. Talán a varázsos farkad, mint egyetlen értéked nem ért neki annyit. Mert emberileg elég hulladék vagy
2023. febr. 27. 10:09
 235/254 anonim ***** válasza:
33%

#234, hihihihihi.... tudod szerencsére nem minden nő a "férjnek és családapának való" bétahím-balekokra van ráindulva.... ahogy számomra meg az "anyatípusú"-nak mondott nők nem jönnek be... de szerencsére színes a világ, így mindenki megtalálhatja a saját párját és életét...

Újfent elmondom, nem kell indokolnod azt, hogy te farkat behúzva becsicskulsz és eltűröd, hogy más rendelkezzen a te önreprodukciós szabadságoddal és munkaerőddel.... nem kell önigazolásokat keresned, a te életed, a te dolgod...

2023. febr. 27. 10:27
 236/254 anonim ***** válasza:
67%
Hahhh, először ki akartad csinàltatni a hőnszeretett babucikádat, most meg olyan alpári személyeskedésbe mész el, a sajàt kiherèlt kisebbségi komplexusod miatt, hogy másokat alaptalanul sértegetsz? Hát, öcsém, jobban járt volna a sejtcsomó, ha tényleg elvetetitek… szégyen ember vagy, apának alkalmatlan…
2023. febr. 27. 10:41
 237/254 anonim ***** válasza:
42%

#234 "Lehet hogy az a nő nem is szeretett egy ilyen embert mint te." - erre elfelejtettem reagálni...

Hát kérlek, minden megeshet... de szerinted, ha egy pár elhidegül, arra mi a megoldás:

1, elköszönni egymástól

2, gyorsan a másik nyakára szülni egy nem tervezett gyereket, jól kiqrva ezzel főleg a gyerekkel, a másikkal és ÖNMAGUNKKAL is

???

2023. febr. 27. 11:15
 238/254 A kérdező kommentje:
Nem igazán érdekel, hogy szerinted mire vagyok alkalmas és mire nem. Nálad biztosan alkalmasabb vagyok, aki olyan IQ betyár vagy, hogy reggel 6 óta kb háromszor említed, hogy el akartam vetetni a babát. Ja, 3 hónappal ezelőtt. És még ha az ember a szádba rágja, akkor sem érted, hogy van amikor az ember pánikba esik, majd higgadtan átgondolva máshogy dönt. De nem számít, írd le ugyanazt még vagy tízszer, mint egy szellemi sérült. De ha megbocsátasz én nem fogom még tízszer leírni a választ. Ha értetlen vagy, az nem az én bajom. Csakis a tiéd, meg aki kénytelen téged elviselni
2023. febr. 27. 11:28
 239/254 A kérdező kommentje:
Egyébként is milyen sejtcsomóról beszélsz ember? Egy közel 17 hetes magzatról van szó. Láttál már te olyat? Baszki, teljesen emberformája vab
2023. febr. 27. 11:32
 240/254 anonim ***** válasza:
30%

Fáj az igazság, látom. Soha nem fogod tudni kitörölni, hogy meg akartad őt ölni alapvetően. A Zasszony is el

Fog hagyni, amint már nem tud rólad több bőrt lehúzni. :) most kellesz neki herének, de ez ennyi volt…

Személyeskedj, sajàt nyomorod miatt van. Nekem boldog az életem, az önrendelkezési jogommal együtt. :)

Itt csak neked kell személyeskedned, mert amikor a tények előkerülnek, azt egyből támadásnak veszed. Feketén-fehéren leírtad, hogy nem akarod a gyereket, mert nem alkalmas rà a helyzet. A főkérdés szövege a következő: “hogy győzzem meg, hogy nem tarthatja meg a babát?”

Ember… kinek hazudsz? :D

2023. febr. 27. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!