Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhesség megszakítása. Mi...

Terhesség megszakítása. Mi ellenzi, és ki nem, illetve miért?

Figyelt kérdés
Szeretném mind a két oldal szemszögéből nézni a dolgot. Én is állok valamelyik oldalon, de szeretném megérteni a másikat is.

2022. júl. 8. 15:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 anonim ***** válasza:
92%

#60 nyugodjál már meg. Itt csak emberek mondják el a véleményüket. Amúgy. Az olaszok, és írek között nem lehet, hogy ez a hozzáállás azért alakult ki (az olaszoknál egészen biztos, az írekben nem vagyok biztos), mert sokkal vallásosabbak, úgy általában?

És mondhatsz akármit, egy orvostól sokkal inkább el tudom fogadni, ha azt mondja, hogy 12 vagy 16 hét, mintha egy laikus, korrupt politikus mondaná ugyanezt. Te nem?

2022. júl. 9. 19:51
 62/122 kürasszír ***** válasza:
34%

# 59

EZ ÍROD: "Súlyos fejlődési rendellenesség esetén pedig én még születés után is pár napig engedélyezném, nyilván azzal a kitétellel, hogy fájdalommentesen távozhasson a világból."

EZ A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK SZERINT KONKRÉTAN GYILKOSSÁG LENNE.

Hollandiában is csak akkor engedélyezett az újszülöttek eutanáziája, ha elviselhetetlenül szenvednek, vagy rövid időn belül meghalnának.

Egy súlyos fejlődési rendellenességgel született, mondjuk testi-szellemi nyomorék, de fizikailag nem szenvedő újszülött eutanáziája Hollandiában is szigorúan tilos, és gyilkosságnak minősül, amiért minimum 20 év börtönre számíthat az orovos.

2022. júl. 9. 19:52
 63/122 kürasszír ***** válasza:
17%

# 61

Czeizel Endre, aki aztán tényleg nemzetközi hírű orvosszakértő volt, a fogantatástól számította az élet kezdetét, az abortuszt pedig emberölésnek tartotta.

De Czeizel álláspontját Te nem fogadod el, annak ellenére sem, hogy nemzetközi hírű tudós volt.

Egy miskolci nőgyógyászt megkérdeztem, hogy ő miért támogatja az abortuszt, ha támogatja?

Így válaszolt: "Támogatom az abortuszt, mert nagyrészt az általam végzett abortuszokból vettem a balatoni nyaralómat."

2022. júl. 9. 20:19
 64/122 kürasszír ***** válasza:
17%

# 61

Ha már korrupció, Magyarországon közismerten a szülész-nőgyógyász az egyik legkorruptabb foglalkozás.

A szakmát átszövő korrupció miatt csúfolják a szülészeket "züllésznek".

2022. júl. 9. 20:22
 65/122 anonim ***** válasza:
91%
64! Vajon miért? Biztos azért, mert annyira jól megfizeti őket az állam.
2022. júl. 9. 20:38
 66/122 kürasszír ***** válasza:
21%

# 65

Egy borsodi háziorvos alapfizetése nettó 1 millió, plusz ügyeleti pótlék (1 éjszaka ügyelet nettó 50 000 Ft).

És ez csak egy mezei, borsodi háziorvos.

2022. júl. 9. 20:48
 67/122 anonim ***** válasza:
65%
#66 forrás? + milyen régóta van így? Ez egy rendszer szintű probléma, ami nem tegnapról mára alakult ki. Mennyi volt a fizetése 10-15-20 évvel ezelőtt? Hmm?
2022. júl. 9. 20:49
 68/122 kürasszír ***** válasza:
8%

# 67

Hát, a mi haziorvosunknak már 30 éve is volt nyaralója a Balatonnál. Tavaly volt 50 éve, hogy ő a háziorvos nálunk.

Vagyis már 30 éve is igen jól keresett.

2022. júl. 9. 21:42
 69/122 kürasszír ***** válasza:
8%

# 67

Nézz meg egy önkormányzati honlapot, mennyiért keresnek háziorvost.

2022. júl. 9. 21:44
 70/122 anonim ***** válasza:
67%
Jaaa akkor az összes orvos mindig is ilyen jól keresett Magyarországon. A ti háziorvosotok reprezentatív mintának számít?
2022. júl. 9. 21:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!