Terhesség megszakítása. Mi ellenzi, és ki nem, illetve miért?
# 43
A késői sóoldatos abortuszok számát 15 000 és 20 000 eset közé teszik, a szám akár több is lehet, mert intenzíven használták, és nem volt országos, egységes nyilvántartás róla: "In 1968, abortion by the instillation of saline solution accounted for 28% of those procedures performed legally in San Francisco, California. Intrauterine instillation (of all kinds) declined from 10.4% of all legal abortions in the U.S. in 1972 to 1.7% in 1985, falling to 0.8% of the total incidence of induced abortion in the United States during 2002, and 0.1% in 2007.
FORRÁS: [link]
#81 ebbe kár belemenni, az orvostudomány folyamatosan fejlődik. Egy csomo mindennel kapcsolatban elmondható ugyanez, hogy azt hitték egy eljárásról hogy az nagyon szuper, aztán kiderült, hogy ártalmas. Egy dolgot viszont elfelejtesz (vagy szándékosan figyelmen kívül hagysz). Mégpedig azt, hogy az elmúlt évtizedekben hatalmas előrelépés történt a különböző fájdalomerzekeles kutatás területen. És a különböző eljárásoknak hála a magzati fejlődés lépéseit is egyre pontosabban fel fudják/tudták térképezni. Ilyen pl az agyi fájdalomkozpont kialakulása, a cortex kifejlődése. Mind egyértelműen a második trimeszter végére, harmadik trimeszter elejére fejlődik ki. Tehát a 12.-16. Hétben történő abortusz valóban nem okoz fájdalmat a magzatnak. Ezek tények.
És nem, nem az orvosi tévedhetetlenséget ha hozzatom, amikor azt mondom, hogy jobban bízok az ő véleményükben, mint a politikusokéban. Hanem azt, hogy ők még ennek a fényében is jobban értenek ehhez, mint azok a tudatlan politikusok, akik azt se tudják mi az a méhlepény, vagy hogy miből áll a menstruációs ciklus. Ezzel próbálj meg nem vitatkozni, ez a véleményem. Nem indítvány, nem gyűjtök aláírást, én csak így gondolom. Minden jogod megvan, hogy máshogy gondold, hogy ne érts velem egyet, de ez egy kérdés volt, hogy az emberek miért vannak az adott véleményen. Én megválaszoltam, és megindokoltam. Te nem. Te csak kötekszel, és nem tudod elfogadni, hogy mások máshogy gondolkodnak. Hagyd már abba.
# 83
Linkelt igazoltam, hogy az Egyesült Államokban még 2007-ben is használták a sófeltöltéses horror módszert.
Egyes országokban, ahol a 6-7. hónapig legális az abortusz, bármilyen indokkal, még a 2010-es évek elején is alkalmazták.
Ez mióta a "régmúlt"?
Kedves kérdező!
Az # 59-es válaszoló leírta, hogy támogatná a súlyos fejlődési rendellenességgel született gyerekek fájdalommentes megölelését.
AMI A HATÁLYOS MAGYAR ÉS EURÓPAI TÖRVÉNYEK SZERINT GYILKOSSÁG MINŐSÍTETT ESETE LENNE.
Mind a magyar, mind az európai bíróságok kimondták, hogy emberek meggyilkolásának támogatása NEM tartozik a véleménynyilvánítás szabadságának körébe.
Ilyen álláspontot képviselni, leírni már önmagában köztörvényes bűncselekménynek minősül.
És én vagyok akit jelenteni kell, mert a "régmúltban" (az idézet és a link szerint még 2007-ben is) alkalmazták a sófeltöltéses horror abortuszmódszert.
# 85
A hozzám intézett kommenntre válaszoltam.
# 82
EZT ÍRTAD: " nem, nem az orvosi tévedhetetlenséget ha hozzatom, amikor azt mondom, hogy jobban bízok az ő véleményükben, mint a politikusokéban. Hanem azt, hogy ők még ennek a fényében is jobban értenek ehhez, mint azok a tudatlan politikusok, akik azt se tudják mi az a méhlepény, vagy hogy miből áll a menstruációs ciklus."
CÁFOLLAK.
Az 1980-as évek elején az abortuszellenes Ronald Reagan amerikai elnök kijelentette, hogy a sófeltöltéses abortusz során a késői magzatokat, amelyek Reagan szerint éreznek fájdalmat, mert már van agyműködésük, egy órákon át tartó, iszonyú, horrorisztikus eljárással, kínhalállal végzik ki.
Az eljárást támogató "orvosok" kijelentették, hogy a születés előtt egy magzat sem képes a fájdalomérzetre, Reagan ostoba és hazudik. Sőt, ezen orvosok szerint a magzat agyműködése is csak a születés után, az első levegővétel (oxigén) hatására indul be.
KINEK LETT IGAZA, KIT IGAZOLT A TUDOMÁNY?
A laikus politikust, Ronald Reagant igazolta a tudomány, bebizonyosodott, a 24. héttől kialakul a magzati fájdalomérzet, sőt, a 26. héttől a magzatoknak már igazoltan magasszintű agyműködése van.
Az "orvosok" pedig órákig tartó, iszonyú, szadista kínhalálra ítéltek 15-20 000 fájdalmat már érző késői magzatot.
# 89
EZT ÍROD: "Nem fogsz meggyőzni. Ha szerinted azok az emberek, akik hosszú éveken keresztül járnak egyetemre, hogy kitanulják az emberi szervezet működését, utána még több évig rezidensek, és az egész életüket erre teszik fel, kevésbé értenek ehhez, mint a politikusok.."
A VALÓSÁG CÁFOL.
Az "orvosok" brutálisan leégtek, csúfosan megbuktak, leszerepeltek a sófeltöltéses abortuszok kérdésében.
Mert akkorát tévedtek, hogy 15-20 000 fájdalmat már bizonyítottan érző késői magzatot iszonyú kínhalálra ítéltek.
Bizony, a laikus politikusnak lett igaza, őt igazolta a tudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!