Terhesség megszakítása lehetséges a csaladsegito látogatása nélkül, vagy minden esetben kötelező elmenni a két alkalmas látogatásra?
Noncs
Ez kötelező. De gyorsan vége és nem csesztetnek😉
Kérdező (#5) örülök, ha tudtam segíteni!
#6, kinek miért... nyilván a kérdezőnek is megvan rá a maga oka, én mondjuk azért kerülném ki elviekben (férfi vagyok, tehát a gyakorlat nem játszik...), mert az embernek ugye elvei is vannak, nekem többek között az, hogy nem szeretném, ha egy rezsim rám tudná erőszakolni a saját értékrendjét és gondolkodását. Más ugye mondjuk az LMBTQ propagandát kerülné ki, én meg a magzatvédő-propagandát.
És leginkább abban a tudatban ,hogy haza küldenek 2 tablettával és a szövődményeket leszarják.
Ha gond van itthon meg tegyenek őssze az orvosok!
És ha jól tudom baromi fájdalmas!
"nekem többek között az, hogy nem szeretném, ha egy rezsim rám tudná erőszakolni a saját értékrendjét és gondolkodását. "
De nem tudja ráderőszakolni. Oda mész, megkérdezik, milyen okból szeretnéd elvetetni a babát, tudnak-e segíteni, ha meg akarnád tartani, te meg azt feleled, hogy nem szeretnéd megtartani és kész. Nem kell magyarázkodni, megindokolni, veszekedni, csak határotottan megmondani, hogy nem szeretnéd és ez a végső döntés. Ez kb. 2 perc, a többi papírmunka.
Most komolyan, ha valaki védekezés nélkül tud szexelni, mikor tisztában van a következményekkel, akkor ne legyen már olyan fosos, hogy annyit nem bír megmondani a családsegítönek, hogy nem kell a gyerek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!