18.hétben súlyos genetikai rendellenesség miatt terhesség megszakítás. 😢 Kinek hogy ment? Érdekelne a menete, s akár a feldolgozása.
Nagyon sajnálom, sok erőt és kitartást kívánok nektek.
Én magam nem éltem át ilyet és nagyon remélem, hogy soha nem is fogok. De itt egy cikk, amiben elég őszintén írnak erről az egészről, talán hasznos lehet,ha gondolod, olvasd el:
Én nem esetem át ilyenen, de nemrég talalkoztam egy nővel a munkám során, aki ugyanebben a cipőben volt. 20 hetesen meginditottak nála a vetélést.
Náluk a férfi hordozta a hibás gént és emiatt lesz a következő már lombik.
Illetve egy kollégámnak is volt középidős vetélése. Náluk meg nem tudom mi volt a helyzet, csak ennyit tudok.
Nem tudom pontosan mire vagy kíváncsi. Ha szeretnél még babázni, akkor járatok utána, hogy ez egyszeri alkalom vagy ismétlődhet.
4-es
Igen, sajnos én is ezt az infot találtam... Meg kell szülni.
Remélem megnéznem nem kell. 😭Utàna van tisztítò, e.ü.-i kaparás is?
Kedves 7-es! Igen, épp így érzem magam! Nem is éltük bele magunkat direkt, amíg az meg nem lett... Erre tessék!?! Nem csak lelkileg de testileg is nagy sokk ez...
Így is hívtak föl: oh neglepetés, hogy a teszt negatív volt de bocsi, totál beteg a baba... Nem csak a szíve... (Az még simän kezelhető lett volna, az álla is)
Brutál a fájdalom...
De jòl esik együttérzésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!