18.hétben súlyos genetikai rendellenesség miatt terhesség megszakítás. 😢 Kinek hogy ment? Érdekelne a menete, s akár a feldolgozása.
10-es
Jaaajjj...borzalmas...sajnàlom!
Sejtem, h rám is ez vár.
Szívem szerint inkább az egészet àtaludnám. Soha nem szültem, kegytelen a sorstól h az első (s sajnos valószínűleg az utolsó) szülésem ilyen élmény lesz... Kiborító.🥺🥺
Nagyon sajnálom ami veletek történt!
Öszínte részvétem! Gyors felépülést és lelki megnyugvást kívánok!
Ne haragudj a témához nem tudok hozzászólni de annyira sajnálom amit át kell élned!Bocs az off ért!
Kedves 10-es válaszoló!
Érdekes, nekem 20 hetesen volt vetélésindukcióm, és utána egészségügyi kaparásom, de engem nem altattak el.
Kedves kérdező! Pár hét pihenés azért nem árt utána. Nekem keddi napon volt a beavatkozás, csütörtökön engedtek ki, és ugyan csak boltba mentünk a férjemmel, de iszonyatosan elkezdett fájni a hasam. Szerintem ez egyéntől is függ, kinek milyen panaszai vannak, hogy viseli.
Megnézni meg nem kell természetesen. Én rögtön azzal kezdtem a kórházi felvételnél, hogy nem szeretném látni. Nehezebb lett volna.
Pszichológus segítségével dolgoztam fel a történteket, illetve nagyon sokat segített a bő egy évvel később megszületett kisfiam. Ettől függetlenül, ha eszembe jut, a mai napig szomorú leszek. Ami a legfontosabb, nagyon sokat változtatott a gondolkodásomon, "más ember" lettem, másként állok az elmúláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!