Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 18.hétben súlyos genetikai...

18.hétben súlyos genetikai rendellenesség miatt terhesség megszakítás. 😢 Kinek hogy ment? Érdekelne a menete, s akár a feldolgozása.

Figyelt kérdés
Meglepi terhesség 43 évesen, negatív Harmony teszt, aztán hidegzuhany 17 hetesen, szonográfiai vizsgálaton: beteg(szív, alsó álljapocs). Placenta mintavétel: jéé, fals volt a teszt, mégis kromoszóma tendellenesség van. Nagyon rossz zréfa volt az élettől. Sajnos most meg kell szakítani a terhességem. Érdekelne azok tapasztalata, akik ilyesmin estek át, ilyen előrehaladt állapotban. (16-24hét közt)

2022. máj. 28. 18:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

10-es

Jaaajjj...borzalmas...sajnàlom!

Sejtem, h rám is ez vár.

Szívem szerint inkább az egészet àtaludnám. Soha nem szültem, kegytelen a sorstól h az első (s sajnos valószínűleg az utolsó) szülésem ilyen élmény lesz... Kiborító.🥺🥺

2022. máj. 28. 22:38
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor sajnos még rosszabb lesz neked, én már szültem tudtam mi vár rám. Ha elfolyik a magzatvíz utána nem sokkal megfog születni.
2022. máj. 28. 23:00
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek volt vetélésindukciója szinten 18 hetesen, nagyon súlyos genetikai hiba miatt. Ballonnal indították neki, szülnie kellett. Nagyon sajnálom a történteket.
2022. máj. 29. 01:10
 14/28 A kérdező kommentje:
10-es, kb mennyi idő a felépülés? Fizikálisan...?
2022. máj. 29. 03:22
 15/28 anonim ***** válasza:
71%
Amikor felébredtem a műtét után, nekem már semmi bajom nem volt. Be is jöttek akkor, hogy hoznak fájdalom csillapítót, én meg mondtam, hogy de hát nem fáj semmim nem kérek.
2022. máj. 29. 06:40
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon sajnálom ami veletek történt!

Öszínte részvétem! Gyors felépülést és lelki megnyugvást kívánok!

Ne haragudj a témához nem tudok hozzászólni de annyira sajnálom amit át kell élned!Bocs az off ért!

2022. máj. 29. 07:38
 17/28 A kérdező kommentje:
Akkor másnap már normálisan tudtál mindent csinálni? A pocak mikorra apadt le? Nekem már terhespocim van, ha nem is nagy...
2022. máj. 29. 08:12
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Annak azért kell egy kis idő, 2-3 hét.
2022. máj. 29. 18:05
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
És igen mindent tudtam volna csinálni, nyilván emelni nem lehet, azt még most se lehetne nagyon.
2022. máj. 29. 18:06
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 10-es válaszoló!

Érdekes, nekem 20 hetesen volt vetélésindukcióm, és utána egészségügyi kaparásom, de engem nem altattak el.

Kedves kérdező! Pár hét pihenés azért nem árt utána. Nekem keddi napon volt a beavatkozás, csütörtökön engedtek ki, és ugyan csak boltba mentünk a férjemmel, de iszonyatosan elkezdett fájni a hasam. Szerintem ez egyéntől is függ, kinek milyen panaszai vannak, hogy viseli.

Megnézni meg nem kell természetesen. Én rögtön azzal kezdtem a kórházi felvételnél, hogy nem szeretném látni. Nehezebb lett volna.

Pszichológus segítségével dolgoztam fel a történteket, illetve nagyon sokat segített a bő egy évvel később megszületett kisfiam. Ettől függetlenül, ha eszembe jut, a mai napig szomorú leszek. Ami a legfontosabb, nagyon sokat változtatott a gondolkodásomon, "más ember" lettem, másként állok az elmúláshoz.

2022. máj. 30. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!