Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhesség megszakítása. Mi...

Terhesség megszakítása. Mi ellenzi, és ki nem, illetve miért?

Figyelt kérdés
Szeretném mind a két oldal szemszögéből nézni a dolgot. Én is állok valamelyik oldalon, de szeretném megérteni a másikat is.

2022. júl. 8. 15:44
 71/122 A kérdező kommentje:
Utóbbi pár válaszoló : légyszi, a kérdéstől eltérő témájú dolgokat privátba vutassátok meg, én nem arra vagyok kíváncsi, hogy kinek milyen házi orvosa van, és annak milyen a nyaralója a Balatonon.
2022. júl. 9. 23:23
 72/122 anonim ***** válasza:
84%
Tök jó viták vannak erről a neten írott, és videó formában. Miért nem abból formálod a véleményed, miért a gyakorin borzolod a kedélyeket?
2022. júl. 10. 10:06
 73/122 kürasszír ***** válasza:
7%

# 70

Szerintem reprezentatív, ha Borsodban, az ország egyik legszegényebb, legelnarafottabb megyéjében 1 000 000 forintról indul egy háziorvos fizetése, egy falusias praxisban.

2022. júl. 10. 11:10
 74/122 anonim ***** válasza:
68%
#73 csúsztatsz. Nem a mostani “hivatalos” fizetésre kérdeztem, hogy reprezentatív-e, hanem hogy a “ti háziorvosotok” már 30 éve is ilyen jól keresett, meg a balatoni nyaralója. Tehát ez az általános orvosi kereset a kórházakban is, ország szerte, az elmúlt 30 évben? Ez a reprezentatív minta az egy szem saját háziorvosod?
2022. júl. 10. 11:36
 75/122 anonim ***** válasza:
89%
Hogy jön ide a háziorvos fizetése?
2022. júl. 10. 11:38
 76/122 anonim ***** válasza:
72%

62:

"AZ A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK SZERINT KONKRÉTAN GYILKOSSÁG LENNE"

Igen, vállalom, hogy ezt írom, mert ez a véleményem. Itt pedig az egyének véleményét kérdezték, nem pedig a hatályos jogi szabályozást.

Miért van az, hogy mindig akik leginkább pattognak az abortusz ellen, azokban a legalacsonyabb az értő olvasás képessége...?

2022. júl. 10. 11:42
 77/122 A kérdező kommentje:
72 igen, előre megszerkesztett, cenzúrázott mondatok vannak fent, viszont én nem régebben megírott össze vissza szerkesztett szövegekre vagyok kíváncsi, hanem valós emberek valós, jelenlegi gondolataiba. Ez nem kedély borzolás, hanem valós véleményekre való kíváncsiság.
2022. júl. 10. 11:43
 78/122 kürasszír ***** válasza:
8%

# 59 # 76

EZEKET ÍRTAD: "Súlyos fejlődési rendellenesség esetén pedig én még születés után is pár napig engedélyezném, nyilván azzal a kitétellel, hogy fájdalommentesen távozhasson a világból." ÉS: "Igen, vállalom, hogy ezt írom, mert ez a véleményem. Itt pedig az egyének véleményét kérdezték, nem pedig a hatályos jogi szabályozást."

NOS, KEDVES BARÁTOM!

1.) Mind a magyar, mind az európai bíróságok kimondták, hogy mások meggyilkolását támogatni NEM tartozik a véleménynyilvánítás szabadságába, hanem konkrétan BŰNCSELEKMÉNY.

Az álláspontod gyűlöletbeszéd, köznyugalom és közerkölcs sérelme, valamint akár gyilkosságra való felbujtás is lehet.

2022. júl. 10. 23:32
 79/122 kürasszír ***** válasza:
16%

# 59 # 76

Te az álláspontod alapján nem csak az abortuszt, de már megszületett gyerekek meggyilkolását is támogatnád, mert amit Te támogatsz, ugye az minden európai jogrendszer szerint gyilkosság minősített esete lenne: kiskorú, magatehetetlen, védekezésre képtelen személy előre megfontolt szándékból elkövetett megölése.

2022. júl. 10. 23:34
 80/122 kürasszír ***** válasza:
8%

# 43

EZT ÍRTAD: "De már az is egy lépés hogy legalább ők vitatkoznak és nem laikusok, akik nem is értenek hozza. Születhetne konszenzus, hogy x hétig oké. Az alapján, hogy a magzat mikortól érez fájdalmat, stb. Amihez nyilván az orvosok jobban értenek. És ok hoznak egy ilyen határt, és a szabályokat a szakértők által húzott vonalhoz igazítják és nem fordítva."

A LEGJOBB CÁFOLAT AZ ÉRVEDRE NEM UGROTT BE.

Ez a sófeltöltéses, sóoldatos abortuszok (saline abortion) esete.

Az USA egyes szövetségi államaiban, ahol bármilyen indokkal legális volt az abortusz a terhesség 28. hetéig, vagy a születésig, az 1970-es évek derekától az 1980-as évek közepéig tömegesen végeztek sófeltöltéses abortuszokat, akár a 24. terhességi hét után is.

Ezen eljárás (saline abortion) során erős sóoldatot fecskendeztek a magzatvízbe, és a maró hatású sóoldat akár több órás haláltusa során pusztította el a magzatot.

Az ilyen sóoldatos abortuszokat végző "orvosok", akikben szerinted bízhatunk vehemensen állították, hogy a magzat egyáltalán nem érez fájdalmat a születés előtt, tehát a maró hatású sóoldat, annak ellenére, hogy szétmarta a magzat nyálkahártyáját és bőrét, kár több órás haláltusa során végezve vele, egyáltalán nem okoz fájdalmat. Mert a magzatnak abszolúte nincs fájdalomérzete.

Ilyen sófeltöltéses, sóoldatos abortuszt kb. 20 000 esetben végeztek a terhesség 24. hete után, zömében egészséges nők egészséges terhességein.

CSAKHOGY...azóta kiderült, és tudományosan bizonyítást nyert, hogy a magzatnak a terhesség 24. hetétől van fájdalomérzete.

Vagyis az "orvosok" tévedtek, és vagy 15 000 magzatot ítéltek horrorisztikus, órákon át tartó kínhalálra, mely során a sóoldat lassan lemarta a bőrüket és a nyálkahártyájukat.

Sajnos az "orvosok" tévedtek, 15 000 magzat ezért szadisztikus kínhalált halt.

2022. júl. 10. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!